Moda

Ne treba vam mnogo novca da biste izgledali sjajno

Ne morate potrošiti čitavo bogatstvo da biste izgledali kao milion dolara.

Slijedite ove savete za jefitnu kupovinu, ali kupovinu nakon koje ćete izgledati savršeno.

1. Zaboravite na kopije

Ako mislite da ćete izgledati odlično ukoliko se odlučite za neku kopiju brendirane odjeće, grdno se varate. Takve stvari morate zaboraviti. Umjesto toga, potražite pristupačne opcije, koje nalikuju komadu za kojim čeznete, a koje izgledaju kvalitetno.

2. Pažljivo birajte haljine

Jedan od razloga što dizajnerske haljine uvijek izgledaju seksi i nepogrešivo, čak iako je u njih utrošeno malo materijala, jeste što su materijali odlično izabrani, a čitave kombinacije su upotpunjene detaljima koji joj daju luksuzan izgled. Izbor haljine jeftinih materijala, može dovesti do toga da cijela kombinacija izgleda jeftino, pa čak i vulgarno. Zato obratite pažnju na materijal i kroj kada birate haljinu.

3. Minimum nakita radi za vas

Svaku kombinaciju učinićete elegantnijom ako izaberete efektan nakit, ali potrudite se da ga svedete na minimum. Ukoliko pretjerate sa nakitom, rizikujete da izgledate kičasto, a to ne želite!

4. Obratite pažnju na svaki detalj

Ponekad najmanji detalj učini vaš stajling nenadmašnim, a nekad je samo on dovoljan da sve upropasti. Potrudite se da sve izgleda lijepo i bude na svom mjestu.

5. Komadi u koje vrijedi uložiti

U neke komade jednostavno treba uložiti, kao što su torba, naočare ili cipele. Ovo su komadi koje možete kombinovati na razne načine,a koji će svaki izgled učiniti mnogo boljim. Zato je najbolje da izdvojite sumu novca i uložite u komade koji će trajati.

6. Ljepota je u jednostavnosti

Trudite se da ne pretjerujete, ljepota je zaista u jednostavnosti i dobrom ukusu. Najbitnije je da nosite ono u čemu se dobro osjećate!

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend