Moda

Nova boja kose koja svima dobro stoji, a biće hit u 2017.

Zaboravite na drečave nijanse – kada je u pitanju farbanje kose, ova boja biće hit 2017.


U pitanju je potpuno nova boja koju ćete teško opisati – kombinacija je više nijansi: ljubičaste, narandžaste, bordo, roze i čokoladne – zovu je chocolate mauve.
Ovu veoma neobičnu boju za kosu izmislila je frizerka Hana Edelma, koja je svim svojim kolegama i dugogodišnjim mušterijama prvi uzorak pokazala na svom profilu na Instagramu, a zatim im i dočarala magiju koja nastaje u njenom salonu u Bruklinu.


Do sada smo svjedočili takođe neobičnim nijansama, pa su se mnoge poznate dame i svjetske blogerke upuštale u različite eksperimente, a njihove vlasi zaista su bile jedinstvene. Od sive, boje narandže i različitih tehnika nijansiranja, došli smo do čokoladne nijanse, koja se od drugih razlikuje po tome što kosi daje prirodan smeđi odsjaj.
Način farbanja je takođe malo neuobičajen.

Ukoliko niste prirodna plavuša neophodno je da prije farbanja kosu izbijelite blanšom. Zatim bi trebalo da nasumice birate i farbate pramenove u izabranim bojama (ljubičasta, narandžasta, roze, burgundi i boja čokolade). Ukoliko se boje izmiješaju, ne brinite, ta mješavina će stvoriti novu, neobičnu nijansu.
Naravno, ova boja savršena je za brinete jer ne zahtijeva promjenu boje.

Send this to a friend