Moda

Odjevni komadi u kojima će vam zadnjica uvijek izgledati savšeno

Bez obzira na veličinu i oblik tvoje zadnjice, zahvaljujući određenim modnim komadima možeš učiniti da ona izgleda odlično!

Gaćice bez vidljivih ivica
Ispod odjeće uvijek nosi gaćice koje nemaju šavove i pritom pripazi da ti nisu preuske. Ne samo da tijelo u njima izgleda najbolje, nego su i najzdravije. Dermatolozi upozoravaju da preuske gaćice mogu hronično iziritirati kožu, stvoriti trajne ožiljke i tamne mrlje.

Pantalone i suknje visokog struka
Bez obzira što je u ovakvim modelima guza pokrivena sa više materijala i automatski je u prvom planu, ono zbog čega izgleda bolje je stegnuti struk. Takođe, biraj krojeve koji su ti udobni – ne smiju biti niti preuski, niti preširoki.

Haljina od žerseja
U ovom slučaju ipak možemo nešto naučiti i od sestara Kardašijan jer one obožavaju tzv. bodycon haljine sa potpisom Enza Costa. Naravno da ne morate nositi iste, ali svakako pripazite od kakvog su materijala – kvalitetan žersej neka bude prvi izbor.

Obuća sa visokom štiklom
Visoke potpetice “podižu” guzu, čak i do 30 stepeni, u zavisnosti od njihove visine.

Široki kaiš ili pojas
Obuci košulju ili kaiš i svoj sajling upotpuni pojasom ili kaišem koji će vezati oko struka i na taj način istaći svoje obline i zadnjicu učiniti naglašenijom.

Helanke sa kompresijom
Ove helanke predstavljaju najnoviji hit u svijetu sportske opreme – osim što se veoma udobne, one i sjajno zatežu i oblikuju tijelo.

Suknja A kroja
Uvijek daj prednost ovim suknjama u odnosu na takozvane “pencil” suknje. U suknji A kroja, guza će izgledati oblije, a ovakvim krojem možeš sakriti i višak kilograma.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
davor
Gost
davor

I raditi vjezbe za guzu…..

Send this to a friend