Moda

Osnovni elementi moderne zimske garderobe

Ni najhladnija zima nikada neće biti u stanju da spriječi žene da izgledaju moderno čak i kada hladnoća „boli“.

Ako i dalje sumnjate u to, onda pogledajte modne predmete koje smo odabrali za vas i kako ih možete kombinovati.

Debeli pleteni džemper

Udoban džemper je obavezni dio zimske garderobe. Tokom ove zimske sezone, dizajneri preporučuju džempere od vune i kašmira sa obiljem ukrasnih detalja, obimnim okovratnikom, i naglašenim ramenima. Ovi džemperi izgledaju sjajno sa pantalonama, suknjama, u kombinaciji sa haljinama i naravno, čizmama.

Veliki šal

Obiman šal je obavezni modni dodatak tokom zime. Veliki šal će biti sjajan i zanimljiv naglasak vašem izgledu i utopliće vas. Šalove možete kombinovati sa bilo čim, zimskim kaputom, džemperom slobodnog kroja, prslukom ili kožnom jaknom.

Pletena kapa

Pletena kapa je još jedan vreo dodatak bez kojeg ne može proći nijedna zimska sezona. Među velikim izborom modela, ove sezone moderne su pletene kape sa dodacima od krzna ili zabavnim aplikacijama.

Kaput

Svaka djevojka zna da zimski kaput nije samo moderan odjevni komad, već i najtopliji komad neophodan u zimskom periodu. Pored klasičnih kaputa u crnoj ili bež boji, ove sezone možete odabrati kaput u jarkoj boji, koji će vam ne samo držati toplotu, već svojom bojom razvedriti zimske dane.

Bunda

Ove sezone bunde od ovčjeg krzna su na vrhu liste modnih trendova. U ovoj bundi ćete izgledati sjajno i biće vam toplo, čak i tokom najhladnijih sniježnih dana. Najbolje je da kombinujete bundu sa visokim čizmama i uskim pantalonama.

Pelerina

Ovi topli kaputi smatraju se oličenjem klasičnog pariskog prefinjenog ukusa. Oni su dovoljno svestrani, tako da lako mogu postati dio svake stilske zimske garderobe. Pelerina najbolje izgleda u bež, crnoj, tamno plavoj, svijetlo braon i crvenoj boji. Neki modeli mogu da se dopune ogrlicom od kože ili elegantnim detaljima, poput broša. Izgledaju lijepo u kombinaciji sa visokim čizmama.

Visoke čizme

Čizme preko koljena su najmodernije ove sezone i ostaće na listi modnih trendova tokom cijele zimske sezone. One se mogu nositi sa gotovo bilo kojom odjećom: dugim ili kožnim kaputima, jaknama, mini suknjama, uskim farmerkama i dr.

Zimske cipele u jarkim bojama

Uprkos klasičnim crnim, sivim i braon čizmama na listi zimskih modnih trendova za 2016/2017, našle su se i čizme u jarkim i neobičnim bojama. Ove čizme će vas definitivno izdvojiti i biće vam toplo čak i na najvećem mrazu.

Send this to a friend