Moda Brine o zdravlju, ali i o modi

Predsjednica Slovačke masku usklađuje sa stajlingom

Slovačka predsjednica Zuzana Čaputova privukla je naročitu pažnju svijeta, i to ne političkim odlukama, nego neobičnim načinom za podizanje morala svojih zemljaka koji se, kao i mnogi drugi narodi, bore sa pandemijom koronavirusa.

U ulozi domaćice novoizabranoj vladi na tek okončanim parlamentarnim izborima, 46-godišnja Slovakinja je oduševila sve svojim modnim izborom. Nakon što je u palati Grasalkovič u Bratislavi imenovala nove članove vlade, snimljena je kako se sa njima pozdravlja u kombinaciji koja je od glave do pete u boji fuksije. A kada kažemo “od glave do pete”, onda to i mislimo: uz haljinu laskavog kroja, nosila je salonke u istoj boji i smeđe rukavice, ali se, u poređenju sa novim ministrima koji su stavili klasične medicinske maske, predsjednica države odlučila za moderniji model, koji je bojom fuksije uklopila u cjelokupan izgled.

Čaputa, koja je prva predsjednica u istoriji Slovačke, ne zaboravlja masku kada treba da se obrati javnosti, i često je uskladi sa stajlingom zbog čega je pobrala mnoge simpatije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sa morske obale
Gost
Sa morske obale

Razumijem je i ja bih!

Ja sam
Gost
Ja sam

Pametno ha ha ha

Lider u regionu
Gost
Lider u regionu

Simpaticna gospodjica !

Panto Pg
Gost
Panto Pg

Mora da joj je dolje ista maska ..?

Haris
Gost
Haris

Kakvo je ovo bahaćenje! Ostavka!

Leo
Gost
Leo

Žena je zmaj i mnogo je uradila za svoju zemlju. Bolje da ti tražiš ostavku ovih tvojih koji odbijaju respiratore uprkos volji građana

Send this to a friend