Moda sandale su apsolutni hit

Sara Džesika Parker predstavila novu kolekciju cipela

Da li je glumica Sara Džesika Parker strast prema obući “pokupila” od legendarnog lika Keri Bredšo koji je glumila u seriji “Seks i grad” ili je bilo obrnuto, ne znamo, ali jedno je jasno, ona obožava cipele.

Američka glumica i dizajnerka lansirala je novu kolekciju sandala, papuča, salonki i različitih modela cipela sa štiklom.

Sara Džesika je prvu liniju cipela lansirala početkom 2014. godine, a u svojoj dizajnerskoj karijeri može se pohvaliti da je kreirala cipele sa Manolom Blahnikom, ali i neke linije nakita, tašni i haljina nose njen potpis.

Sara koja je luda za jednom od najvećih ženskih slabosti ovogodišnjom linijom oduševila je mnoge, ali i probudila nostalgiju za legendarnom serijom u kojoj su cipele bile zvijezde TV šoua rame uz rame sa popularnim glumicama.

Najviše pažnje privukle su sandale koje je Sara napravila u saradnji sa damama iza Instagram profila Every outfit on Sex and the City, od kojih je jedna senf žute boje, a druga ciklama roze, piše Ljepota i zdravlje.

Različite cipele Sara Džesika je nosila u pomenutoj seriji i još tada izazvala oduševljenje svih dama. Par koji je nosila skoro prije 20 godina u “Seks i gradu“ bio je sa potpisom Kristijana Lubutina, ali sada je glumica i dizajnerka omogućila svima da “prošetaju u cipelama Keri Bredšo”.

54-godišnja zvijezda otkrila je nedavno i kako su ona i Patricija Fild, kostimografkinja serije, došle do toga sa Keri ponese različite sandale koje su postale istorijski modni trenutak na TV.

View this post on Instagram

THE MYSTERY OF THE MISMATCHED LOUBS 🔍 Did Carrie buy these mismatched sandals straight off the rack? Or did she purchase two separate pairs and mix them together herself? Are they a metaphor for her inability to choose between Aidan and Big? Unfortunately, we have no answers. But we do maintain that this is one of her most compelling footwear moments on the series. Miranda, on the other hand, is using fashion to assert her dominance as a New Yorker. The LBD and floating necklace (presumably purchased from the MoMa Design Store) practically scream, “I fucking hate Los Angeles.” Samantha is considerably more comfortable in her new surroundings, which she expresses via a suitably tacky aqua ensemble that evokes Halston by way of Michel Kors. The only missing element from this stellar group look is Charlotte, who was too busy putting putting postage stamps on Trey’s dick. (S3/EP13) #CarrieBradshaw #MirandaHobbes #SamanthaJones #ChristianLouboutin #Asymmetry #GOAT

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

“Imali smo 2 para Lubutin sandala. Pat i ja smo odlučile da Keri nosi po 1 od njih. Možda zato što su obje bile tako divne i bile u savršenom skladu sa haljinom”, rekla je u jednom trenutku Sara.

Sada sličan model obuće mogu da imaju i sve obožavateljke serije sa potpisom Sare Džesike, a njihova cijena je oko 385 dolara.

Send this to a friend