Moda

Šarlot Tilburi posebne maske za njegu lica

Poznati kozmetički brend Šarlot Tilburi predstavio je nove, nevjerovatne maske za njegu kože lica.

Šarlot Tilburi maska je dizajnirana tako da se može više puta upotrijebiti za tretman lica. U nju je ugrađen tehnološki “5 Skin Solution IQ” koji koži pruža sve sastojke koji su joj potrebni. Ovo predstavlja veliki korak u kozmetici, konkretno u njezi kože lica. Uz ovu masku, nećete morati da pravite različite maske, niti da nabavljate posebne sastojke koji su teško dostupni, jer će vam ona pružiti sve što vam je potrebno za kompletnu njegu.

Kako maska funkcioniše?

U njoj se nalazi sistem koji prepoznaje nedostatke u vašoj koži. U prvom minutu nošenja, maska će otkriti nedostatke i u narednih 14 min. će vašu kožu hraniti svim potrebnim sastojcima. Efekat jednog nošenja traje osam sati.

90% žena koje su koristile masku su potvrdile da im je koža više hidrirana i mekša na dodir, 85% korisnika je primijetilo da im je koža znatno svjetlija nego prije. Smanjenje bora je primjećeno od strane 70% korisnika, dok je više od 70% primijetilo da su im linije lica podignute i zategnute. Morate priznati da su ovi brojevi jako veliki, što znači da maska ima zaista ogroman efekat. Takođe se isplati investirati u ovu masku jer je suva, antibakterijska i može se koristiti do tri puta.

Send this to a friend