Moda

Savršena tijela više nisu u modi: Vrijeme je da pokažemo stvarne žene

Globalni svjetski brend In The Style unio je velike promjene u svoje poslovanje.

Oni su odlučili kako više neće ni na koji način obrađivati fotografije svojih modela. Bilo da su manekenke ili obične žene koje nose njihove modele odjeće, sve će se prikazivatu u pravom svijetlu.

Kampanja je okupila različite tipove žena: one punije građe, zatim žene koje se bore sa aknama, pa čak je jedna od modela žena koja je preživjela napad kisjelinom.

“Brend će i dalje koristiti male trikove kojima raspolaže ljepši pol, šminku i lak za kosu, zarad snimanja fotografija, ali se njihove mane više neće prekrivati fotošopom kako bi vam prodale nešto što nije realno“, ističu iz ove modne kuće.

“Svjesni smo koliko loš uticaj na žene širom svijeta imaju fotografije na kojima se prikazuju savršene žene. Mislimo da bi ovime trebalo da se vode svi prodavci, a sigurni smo da ćemo na ovaj način povećati prodaju“, dodali su.

“Vrijeme je da postanemo realni i da shvatimo da smo svi lijepi na svoj način“, zaključili su.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

Ludoga svijeta, od anoreksičnih žena do žena sumo rvača?? Postoji i nešto između, a to su normalne žene sa svim lijepim atributima.

Tomo
Gost
Tomo

Ne sad su veprovi u modi.😀

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Sto,zar vise nije u modi biti zdrav..nego treba da se prezderavamo i gomilamo holesterol da bi bili u trendu….????

PetarPan
Gost
PetarPan

Stop anoreksiji,tako i treba pokaži prirodu ne postoje Apoloni i Afrodite svi imamo mane…

Robby
Gost
Robby

Zeno, koja si preuzela ovaj clanak odnekle, ne zamajavaj ljude:savrsena tijela su uvijek u modi( to nema veze s trendom “sad jesu sad nisu”) ,debele zene nikad nisu u modi, i treba da povedu racuna o svom izgledu

maleficent
Gost
maleficent

savrseno tijelo ne ppstoji, savrsenstvo je u oku posmatraca… zdravlje je ves nesto drugo, zlatna sredina je majka – ni anoreksija ni debljina

Send this to a friend