Moda

Šik frizure za plažu

Kada krenete na more, frizura vam nije prva na pameti, ali svejedno vam je potrebna ona koja će biti postojna i slatka cio dan. Kako se ne biste mučile s raspetljavanjem mokre kose koja je još neposlušnija zbog soli, savjetujemo vam da se odlučite za neku od sljedećih ideja jer izgledaju odlično i vrlo su pratkične.

Riblje kosti ili festivalske pletenice

Nema ništa bolje od dobrih starih bokserskih pletenica koje kosu mogu držati na mjestu čak i nekoliko dana, a ako ih pustite nakon plaže i tuširanja, imaćete divne talase i frizuru spremnu za veče i izlazak. Osim njih, odličan izbor su takozvane festivalske pletenice koje izgledaju još bolje ako u njih upletete šarene pertle.

Punđa ili polu-punđa

Ove dvije frizure oduzimaju vam svega nekoliko minuta za stilizovanje, a i s njima nikada nećete pogriješiti. Kako biste izgledale što ležernije, izvucite nekoliko pramenova uz lice ili ako je u pitanju polu-punđa, napravite je dan nakon pletenica dok vam je kosa još uvijek talasasta.

Marama kao završni detalj

Ako se ipak odlučite za nešto otmenije i prefinjenije čak i za plažu, zavežite opušteni rep i umotajte ga maramom ili je iskoristite u funkciji trake za kosu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend