Moda

Slađana Martić cilja na Victoria’s secret

Crnogorska manekenka Slađana Martić na modnu pistu prvi put zakoračila je u 16. godini. Radila je revije za skoro sve domaće kreatore Marinu Banović, Lazara Ilića, Nadu Koljenšić, a njena prefinjena ljepota osvojila je i svjetski priznate kreatore poput Vivijen Vestvud i Roberta Kavalija. Osim manekenstvom, dvadesetdvogodišnja Slađana je i uspješan student Fakulteta za drzavne i evropske studije u Podgorici. U razgovoru za Pobjedu otkrila je da modeling nosi mnogo odgovornosti, odricanja i napornog rada, ali isto tako donosi prelijepa iskustva i otvara vrata svjetske scene.

Već duže vrijeme se bavite manekenstvom, ne samo u našoj zemlji, već i u inostranstvu. Kako to da ste baš izabrali manekenstvo kao svoje zanimanje? Da li Vas je pista i ,,ona strana fotoaparata” oduvijek privlačila?

“Oduvijek sam u sebi gajila želju za manekenstvom i modelingom, pa sam odlučila u šesnaestoj godini da se u tome i oprobam. Stajati ispred objektiva nekada mi je predstavljalo strah i uzbuđenje, ali najviše izazov. Danas straha više nema, ali uzbuđenje je uvijek prisutno. Pista je ono što me ispunjava i tu sebe najbolje pokazujem”.

https://www.instagram.com/p/BabNl3KgplW/?taken-by=marticnajsladja

Gledajući koju manekenku, ste prvi put poželjeli da se bavite ovim poslom i zašto?

“To je definitivno bila i ostala Zizel Bundšen. Zena koja zrači energijom, strašću, plijeni ljepotom i ženstvenošću. Danas, pored Zizel, pažnju mi privlači i ruska manekenka Irina Šajk”.

Nedavno ste osvojili mjesto prve pratilje na takmičenju za „Princezu svijeta”, kakva su iskustva sa takmičenja?

“Predstavljati svoju zemlju na jednom prestižnom izboru ljepote za mene je čast i privilegija, iskustvo koje mi je donijelo uspjeh, ali i ono što mi je mnogo bitnije, a to je niz prijateljstvava koji sam ostvarila. Nešto što ću pamtiti cijelog života jeste taj trenutak proglašenja prve pratilje Princeze svijeta, neopisiva radost kada čujete ime svoje zemlje i kada znate da ste učešće opravdali krunom”.

Koje lijepe stvari Vam donosi manekenstvo?

“Kao što sam i već navela, najljepše stvari u manekenstvu jesu sklapanje prijateljstava i ostvarivanje kontakata širom svijeta, a pored toga otvaraju se nove prilike za niz putovanja i mogućnost angažmana na svjetskoj modnoj sceni”.

Čije kreacije biste u budućnosti voljeli da prošetate na pisti?

“Imam veliku želju, kao i većina mladih manekenki, da jednog dana prošetam svjetskom modnom pistom u modelima Viktorijas sikreta”.

Šta biste poručili djevojkama koje žele da se bave manekenstvom?

“Svaka mlada djevojka koja poželi da se bavi ovim poslom, treba da zna da velikom željom i voljom može da ostvari ciljeve i bude uspješna. Ovaj posao sa sobom nosi ogromnu odgovornost, podršku i odricanja, pa uploviti u ove vode, prije svega zahtijeva odlučnost i spremnost. Da bi se izborila sa svime, mora da bude ponosna na sebe, a potom će se njenim uspjehom ponositi porodica i prijatelji”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M.
Gost
M.

Sladja je jedno divno stvorenje iz divne porodice. I najljepsa medju sestrama 😉 Samo neka nastavi ovako!!!

Gost
Gost
Gost

Baš je lijepa i seksi DPS-ovka.

Send this to a friend