Moda Mnogi trendovi iz devedesetih vratili su se na velika vrata

Trend iz devedesetih ponovo u modi

Mnogi trendovi iz devedesetih vratili su se na velika vrata u svojoj unaprijeđenijoj verziji, a tu je sada još jedan detalj iz tih dana kojeg se svi dobro sjećamo – biciklistički šorc.

Matilda Murej, suvlasnica jedne australijske kompanije fitnes odjeće počela je sa prodajom nove kolekcije ženskih šorceva.

Zalihe su već rasprodate, a njena kompanija je zaradila 250 000 dolara za samo pola sata.

Kolekciju je promovisala fitnes instruktorka na Instagramu Stef Pak. Komplet, šorts i sportski brushalter na jedno rame, košta 55 austalijskih dolara.

“Nismo očekivali ovako veliku zainteresovanost, posebno imajući u vidu da je predstavljanje kolekcije na modnoj pisti bilo otkazano zbog pandemije”, izjavila je vlasnica za australijski portal News.com.au.

https://www.instagram.com/p/B9mlU6jHT0-/?utm_source=ig_embed

Već je cijela kolekcija rasprodata uprkos poručivanju veće količine zaliha.

Nakon što su svjetski poznate ličnosti, poput Kim Kardašian, Hejli Biber i Emili Ratajkovski primjećene u biciklističim šorcevima, mnogi drugi australijski brendovi su počeli da proizvode slične modele.

Ovaj trend je nastao devedesetih godina, a ono što je ‘novo’ jeste da ovaj komad može da se nosi u kombinaciji sa visokim štiklama. Dakle, može se spajati sa elegantnim komadima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smijurija
Gost
Smijurija

Udobne i nosive – ko zna!

Send this to a friend