Moda

Tri modna komada koja su vam neophodna za prelazno vrijeme

Ako želite da ne razmišljate šta ćete nositi tokom prelazne sezone, obavezno nabavite ova tri komada.

Baloner

Ovaj modni klasik uvijek je dobra investicija jer ga možete nositi sve dok ga ne uništite. Uz to, odlično se slaže i s ljetnjom i sa zimskom odjećom, baš kao i sa sandalama i visokim čizmama, a sa sobom uvijek nosi  dozu elegancije. U toplijim danima obucite ga preko haljine i osvježite jarkim komadima nakita, a na jesen vežite maramu oko vrata i ispod obucite džemper.

Gležnjače

Jedne sigurno već imate u ormaru, jer iz mode ne izlaze već godinama, ali nova sezona uvijek je i dobar razlog za kupovinu još jednog para gležnjača. Ako već imate crne, sada kupite jedne u metalik nijansi il neku jarku boju, a ako želite da budete u trendu, odaberite one koje zgledaju kao čarape. U svakom slučaju, možete početi da nosite odmah u kombinaciji s ljetnim haljinicama i suknjama, a na jesen nabavite jednu dugačku, cvjetnu haljinu i nosite je uz njih.

Kožna suknja

Kožu obično vežemo uz hladnije mjesece, ali u kombinaciji s običnom majicom kratkih rukava i natikačama, kožna mini suknja postaje idealan komad za kraj ljeta. A kad dođu hladniji dani, majicu zamijenite džemperom,  sandale čizmama i spremne ste za novu sezonu.

Send this to a friend