Moda

Vaspitačica iz Nikšića je nova Miss šarma Crne Gore

Voli djecu i rad sa njima, medije, scenu, a porede je sa Megan Jang, misicom Filipina i svijeta. Upoznajte Nikšićanku Aleksandru Dragutinović novi Miss šarma Crne Gore.

Ova lijepa 21-godišnja Nikšićanka protekle subote takmičila se sa još 12 djevojka za titulu Miss Crne Gore. Ipak, bila joj je suđena titula Miss šarma.

„Na takmičenju za Miss Crne Gore bilo je prijavljeno preko 200 djevojaka, među kojima je prošlo samo nas 15. Kasnije su sužavali broj i u finale je ušlo nas 12. Ušla sam u najuži krug, u top šest finalistkinja“, kaže Aleksandra za Onogošt portal prezadovoljna uspjehom i utiscima.

Konkurencija je, kaže, bila jaka, a provod odličan, te sve to čini jedno veliko nezaboravno iskustvo.

„Svi su jako druželjubivi i gostoprimljivi. Jedno veliko iskustvo za mene koje nikad zaboraviti neću. Ovo takmičenje mi je donijelo stipendiju na UDG i, naravno, lentu za Miss šarma Crne Gore 2018. godine. Ovo mi je prvo takmičenje ove vrste i prva moja titula na koju sam jako ponosna “, zadovoljno ističe ona dodajući da joj je ovaj izbor korak naprijed, te da joj je donio mnogo spotova i angažmana zbog kojih se jako raduje.

Aleksandra se modelingom ne bavi dugo – dvije godine, ali opet bilo je dovoljno da ostvari ovakav uspjeh i stekne osnovno znanje o svemu što nosi ova profesija.

Počela je u D Models agenciji, ali zbog svog posla odlazi u Kotor da živi i radi.

„Kao i uvijek , tako i sad, moja agencija mi je velika podrška. Modeling mnogo volim i dosta mi znači, ali zbog svog posla vaspitačice u Kotoru nisam posvećena kako bih voljela i kako bi trebalo. Volim da radim sa djecom, a za hobi mogu da izdvojim plivanje i plesanje“, priča na nova mis šarma.

U budućnosti sebe vidi kao uspješnu i poslovnu ženu. Nema nekih planova jer, kako kaže, ne voli da planira jer najljepše stvari se dešavaju spontano, ali želi da se oproba u novinarstvu.

„Mediji su me uvjek privlačili i nekako u dubini duše sam znala da će moja profesija biti vezana za medije. Scena, taj sjaj, raskoš i svjetlost reflektora su moja strast bez koje ne bih mogla da funkcionišem. Samo sam čekala priliku da krenem u ostvarenje svojih snova“, iskrena i odlučna je ova djevojka.

Podsjetimo, Bjelopoljka Natalija Gluščević izabrana je za Miss Crne Gore. Lara Stešević je bila prva pratilja, druga Anđela Vukadinović, dok je Martina Božinović izabrana za Mis turizma.

28 Komentara na "Vaspitačica iz Nikšića je nova Miss šarma Crne Gore"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend