Moda

Viktorija Bekam otkrila da je samo u Spajsicama nosila “nepristojnu” garderobu

Modna dizajnerka Viktorija Bekam, priznala je kako je kao tinejdžerka nosila nenametljivu odjeću, i da je tek nakon što je postala članica benda Spice girls krenula s provokativnijim odijevanjem.

U intervjuu za decembarsko izdanje britanskog izdanja magazina Vogue, kazala je da joj majka Džeki nije dopuptala da izlazi “slobodnije” obučena.

“Jesam li se odijevala neprikladno? Ne dok nisam došla u Spice Girls. Moja mama mi nikada ne bi dala da izađem iz kuće tako odjevena”, priznala je u intervjuu prisjećajući se nekih prošlih vremena.

S izlaskom iz benda, Viktorija se u potpunosti otuđila od ostalih djevojaka i etablirala se kao uspješna modna dizajnerka koja danas ima pravo modno carstvo.

“Odrasla sam u porodici koja me ohrabrivala i govorila da mogu postići apsolutno sve što poželim. Kada god bi rekla da nešto ne mogu, moj otac nije želio ni čuti za to. Rekao bi mi: ‘Kako misliš da ne možeš? Zašto? Zašto?’ Ja sada isto radim sa svojom djecom”, priznala je.

Viktorija, ili Poš Spajs kako su je zvali devedesetih, navela je da su ona i njene koleginice iz benda izgledale kao ‘drag queens’ s teškom šminkom.

“Kada sam bila trudna s Bruklinom snimili smo spot za pjesmu ‘Goodbye’. Imala sam skroz kratku kosu i prirodni make-up. Tu sam izgledala poprilično lijepo. No, onda smo otišli na dodjelu American Music Awardsa i izgledali smo poput ‘drag queensa’. Imali smo toliko šminke, da je to bilo nevjerovatno. S nevjericom danas gledam te slike. Mislim da smo nanošenje šminke doveli na skroz drugi nivo”.

Jedna od boljih strana što su je zvali Poš (glamurozna) i što se uz njeno ime uvijek vezivao podatak da je zaljubljenica u modu, bio je taj, kako je otkrila, što je uvijek dobijala dizajnersku odjeću besplatno.

“Uvijek sam bila ona koja voli modu. Ostale cure su dobijale bilo kakvu odjeću, a u budžetu je uvijek bilo dovoljno novaca za moju malu Gucci haljinu”, kazala je supruga fudbalske zvijezde Dejvida Bekama.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend