Psihologija

Danas je 4.4, najsrećniji dan u aprilu

Ilustracija

Danas je 4. april, datum koji nosi moćnu simboliku, a za to je dokaz Bil Gejts lično.

Šta znači anđeoski broj 4?

Anđeoski broj 444 je popularan među onima koji se bave manifestovanjem, ali prije nego što uđemo u njegovo značenje i zašto je tako dobro prihvaćen, hajde da prođemo kroz značenje broja 4.

„U numerologiji, broj 4 predstavlja našu osnovu, sigurnost, organizaciju i dosljednost“, kaže numerolog, astrolog Vanesa Vilijams iz Beyond Your Sun Sign, piše wellandgood.com.

Šta znači anđeoski broj 444?

Znajući da broj 4 predstavlja snažnu osnovu i sveukupni osjećaj sigurnosti, nije iznenađujuće što se anđeoski broj 444 smatra zaštitnim brojem anđela.

Dok jedni o tome razmišljaju kao o zaštiti od svakog zla, drugi o tome razmišljaju više linearno.

Konkretno, Vilijams kaže da anđeoski broj 444 nudi zaštitu tako da možemo da se usredsredimo na svoju osnovu i da se slobodno krećemo – bez straha ili sveobuhvatne brige – kroz naše živote.

„Ne možemo slobodno da se izrazimo bez čvrste osnove i anđeo broj 444 nas podsjeća na to“, objašnjava ona.

Kakav je značaj datuma 4.4?

Znajući da se broj 4 odnosi na zaštitu i sigurnost, datum 4. (4.4) april je vrijeme kada ljudi mogu da se osjećaju pozvanijim da istražuju nove poduhvate, jer znaju da im univerzum čuva leđa.

Treba vam dokaz?

Bil Gejts i Pol Alen su 4. aprila 1975. osnovali Majkrosoft, prvu tehnološku kompaniju ove vrste koju svi danas poznajemo kao lidera u kompjuterskoj tehnologiji. Univerzum im je svakako čuvao leđa.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
PitamSandra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sandra
Gost
Sandra

Bolesnicki sistemi razmisljanja i datumi, kao yogina yoginela.😂😂😂

Pitam
Gost
Pitam

Što čitaš?

Send this to a friend