Psihologija

Dani nakon punog Mjeseca, šta nas očekuje do kraja vikenda

Druga polovina nedjelje donosi nam smirenje, ali i mogućnost realizacije nekih konkretnih stvari, pogotovo za vikend, kada Mjesec uđe u znak Jarca, a Merkur se odmakne od Neptuna i krene da pravi sekstil s Plutonom. Tada bi intuicija mogla još jače da proradi , pa biste mogli da dobijete neke nove ideje za rješavanja problema koji su vas mučili, piše sajt atma.hr.

Nakon nedjeljnog punog Mjeseca, koji je mnoge podsjetio na neke neriješene stvari unutar odnosa, sada prelazimo polako u neka nova iskustva.

Još uvijek je aktualna konjunkcija Sunca, Venere i Kirona u Ovnu, koja nas podsjeća da ljubav ponekad boli. Ovdje sekstil sa Saturnom poručuje i da ne srljamo, nego da svemu dajemo vremena, kako novim prilikama tako i starim ranama da zacijele, jer ipak vrijedi ona “vrijeme liječi sve”.

Još uvijek imate prilike da malo kopate po prošlosti, kako biste možda riješili neku unutrašnju bol i razočaranja, kao i tereta koji vam stoji na duši. Podarite sebi ljubav, a onda i drugima kojima je možda, upravo u ovom trenutku, potrebna vaša nesebična ljubav i podrška.

Do utorka, osjetićemo još jednu konjunkciju, a to je ona Merkura i Neptuna, koji kao da žele da saznaju šta se to dešava oko njih, ali nikako da konkretno upru prstom u pravu stvar, pa sve nešto konfuzno lebdi u vazduhu i nastaje haos zbog razumijevanja, odnosno ne viđenja prave istine.

Dakle, ako početkom nedjelje treba da donesete neke važne odluke, ipak malo pričekajte sa njima, jer tek kada vam se misli razbistre, vidjećete sve jasnije i biti sigurniji u svoju odluku.

U utorak i srijedu, Mjesec će uploviti u Škorpiju, pa će nam se osjećanja malo više uzburkati i sve ćemo doživljavati vrlo intenzivno, toliko da ćemo poželjeti da se sakrijemo od svega. A tome će doprinijeti opozicija Mjeseca i Urana iz Bika.

Tako ćemo, uz ove planete u Ovnu, biti pomalo uzburkani svim događanjima oko nas i moguće je da ćete biti u nekom konfuznom balonu, jer si nećete moći ništa konkretno objasniti.

Sada bi strast jednostavno mogla da vas prevlada i nećete moći da joj odolite.

Veze koje bi mogle započeti ovih dana, svakako će biti vrlo zanimljive, strastvene, duboke, ali ponekad i pomalo konfuzne pa nećete ni sami znati na čemu ste.

Druga polovina nedjelje donosi nam smirivanje, ali i mogućnost realizovanja nekih konkretnih stvari, pogotovo za vikend, kada Mjesec uđe u znak Jarca, a Merkur se odmakne od Neptuna i krene da pravi sekstil s Plutonom.

Tada bi intuicija mogla još jače da proradi, pa biste mogli da dobijete neke nove ideje za rješavanja problema koji su vas mučili.

Dakle, vikend bi bio idealan za planiranje, a za same dogovore i akcije. Pričekajte sljedeću nedjelju, kada ćemo stvari vidjeti puno jasnije, jer će se Merkur pridružiti planetima u Ovnu, želeći pritom da sve riješiti brzo, jasno i po kratkom postupku.

Send this to a friend