Psihologija

Izračunajte šta vas čeka u 2024. godini: Promjene će biti turbulentne

Foto: Pixabay

Numerologija tvrdi da su ljudi koji su rođeni u broju tri, biti srećnici koji će vladati u toku 2024. godine.

Ipak, svaki broj nosi određenu vibraciju koja utiče na nas na razne načine. Sada izračunajte i saznajte šta lično vas čeka u 2024. godini.

Kako da izračunate?

Za početak, potrebno je da broj 2024 dodate vašem datumu rođenja. Broj 2024 je 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Zatim izračunajte svoj broj, na primjer, ako ste rođeni 16. avgusta 1977. godine, prvo dodajte cifre dana i mjeseca (1 + 6 + 8 = 15). Zatim smanjite taj broj na jednocifren (1 + 5 = 6). Nakon toga, po istom sistemu, godinu rođenja svedite na jednocifreni broj (1+ 9 + 7 + 7 = 24 tj. 2 + 4 =6).

Zatim dodajte i ove brojeve dok ponovo ne dobijete jednocifreni broj. Dakle: 8 + 6 + 4 = 18, odnosno 1 + 8 = 9. Vaš broj je u tom slučaju devet.

Godina u broju 1

Mnogo je promjena pred vama, a da biste iskoristili njihov potencijal, treba da “počistite orman” na ličnom nivou. Potrebno je da drugačijete pristupate situacijama. Prihvatite ovu godinu kao proljeće. Uronite u nove izazove, puni pozitivne energije.

Godina u broju 2

Ovaj broj donosi novu energiju u vaš život. Čini se da ćete preuzimati manje inicijative i da ćete biti neutralni po mnogim pitanjima. To je dobar stav, ali imajte na umu da ćete njegove plodove ubrati tek nakon što se odreknete nekih djelova sebe koji su vam zaista važni.

Godina u broju 3

Vi ste srećnici koji vladaju 2024. godinom. Možda su vašim životom dominirali zahtjevi i želje drugih, ali ovo vrijeme je isključivo za vas. To ne znači da više nećete imati dosadne obaveze. Poslušajte savjete onih koji vas vole i cijene i iskoristite ovaj period da oslobodite maštu. Inspiracija vam sigurno neće nedostajati.

Godina u broju 4

Ovo je godina postavljanja temelja na kojima će se graditi vaša budućnost. Postupajte pažljivo prema obavezama i papirologiji. Ne dozvolite sebi da pravite greške. Okrenite se porodici i ne dozvolite nikome da vas potcjenjuje.

Godina u broju 5

Ulazite u period u kome je promjena neophodna za napredak. Stvoriće se mogućnosti za nova putovanja, poznanstva, radna mjesta. To će samo zapaliti vašu želju za novim avanturama. Prihvatite slobodu koju vam nudi broj ove godine.

Godina u broju 6

Posvetićete se odgovorno prema porodičnim i poslovnim ulogama. Važno je da zapamtite, da ove godine ništa nećete postići ako se zatvorite u kuću i ako ne budete ni sa kim komunicirali. Druženje sa ljudima vam je neophodno u narednom periodu. Poslužite kao primjer onima koji nisu objektivni i racionalni. Ne dozvolite nikome da vas izbaci iz ravnoteže.

Godina u broju 7

Godina odmora vam se osmjehuje. Poslije svih izazova, vrijeme je da oporavite tijelo i duh. Neka se neko drugi pobrine za stvari koje ste do sada vi radili. Ako se osjećate usamljeno ili mislite da gubite snagu da ostvarite neke planove, znajte da ovo stanje neće trajati. Prijatelji će misliti da nemate vremena za njih, ali svakome je potrebna samoća za razvoj.

Godina u broju 8

Finansije će biti prioritetna tema. Obavezno provjerite investicioni plan i razmislite u šta tačno da ulažete. Potražite savjet iskusnijih, a ako se ukaže prilika vezana za nekretnine – zgrabite je.

Godina u broju 9

Zatvarate devetogodišnji ciklus. Uđite u novo, i udaljite se od svega što vas guši, čini nezadovoljnim ili vam jednostavno ne odgovara. Ovo je period zatvaranja i otvaranja novih poglavlja.

Send this to a friend