Psihologija

Krvna grupa otkriva karakter i temperament žena

Koja je vaša krvna grupa? Nemojte se iznenaditi ukoliko je ono što piše u tekstu o vašoj krvoj grupi veoma precizno.

Usput, u Japanu se i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice ljepšeg pola pokušavaju u svemu da kontrolišu svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo. Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom. Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a svoje ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa

Ova krvna grupa je vezana za žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Prije svega, ove žene cijene urednost i komfor. Uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema. Ali, nosioci ove krvne grupe vrlo su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive. Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva puno od njih.

B krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe niti da su potčinjene. Ali, znaju vrlo dobro da izvuku korist iz različitih situacija, čuvajući pritom svoju nezavisnost. Takve žene se odlično snalaze u društvu. Vole flert. Ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstva, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osjećajne i uravnotežene. Vrlo su taktične, pristojne i poštene. Pritom, ove dame vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima one su vrlo iskrene. One obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nisu zahtjevne. Uspješno nalaze mjeru koliko mogu biti prijatelji svojoj djeci.

1 Komentar na "Krvna grupa otkriva karakter i temperament žena"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend