Psihologija

Mars u Djevici donosi sreću ovim znakovima

U svom dvogodišnjem prolasku kroz Zodijak, Mars će se ove godine zadržati u znaku Djevice od 5. septembra do 22. oktobra. U tranzitu kroz ovaj uredan i sistematičan znak Mars će naglasiti planiranje, organizaciju i usavršavanje.

Konstruktivna, suzdržana energija Marsa u Djevici neće doći do punog izražaja krivicom nepovoljnih odnosa s ostalim planetama u ovom periodu. Sukob s Neptunom oko 24. septembra narušiće realističnu prirodu Marsa u Djevici.

Aktivnosti koje tada budu preduzete počivaće na pogrešnim procjenama i krhkim temeljima. Početkom oktobra upornost bi mogla da pomogne u prevladavanju poteškoća, dok će 11. oktobra biti trenutak otrežnjenja i suočavanja sa stvarnošću.

Najviše previranja i borbi u ovom periodu zadesiće promjenjive znakove Blizance, Djevice, Strijelčeve i Ribe. Djevice će se u svojim pomno planiranim aktivnostima previše oslanjati na druge, što u sebi krije opasnost od razočaranja zbog tuđih slabosti ili neiskrenosti.

Ribe će sitnim lažima i manipulacijama izazvati sukobe u bliskim odnosima. Blizanci i Strijelčevi biće izloženi stresu zbog poslovnih i porodičnih poteškoća. Pratiće ih nezadovoljstvo i gorčina, koji će im otežati usklađivanje privatnog i poslovnog života.

Bikovi i Jarčevi biće osnaženi Marsovom energijom. Jarčevi će stvarati velike i dugoročne planove, ali ih neće dovoljno jasno prenijeti saradnicima i bliskim ljudima. Iako će se osjećati neshvaćeno, upravo sada mogu da pokrenu poslovne ili lične projekte koji će im donijeti uspjeh.

Bikovi će osjetiti da se u njihovom ljubavnom životu odvijaju ključne stvari. Nova ljubavna prilika brzo bi mogla da preraste u ozbiljnu vezu i donese im puno sreće. Rakovi i Škorpije uživaće u dinamičnom, aktivnom životu i polako će se približavati ostvarenju želja.

Marsov će uticaj biti najmanji na Ovnove, Lavove, Vage i Vodolije. Manje poteškoće s poslom i prihodima ili u bliskim odnosima neće bitno uticati na njihovo raspoloženje.

Send this to a friend