Psihologija

Moćan astro period donosi preokret za tri znaka: Mjesec sjutra ulazi u Škorpiju

Foto: Pixabay

Mjesec, planeta koja se najbrže kreće, ulazi sjutra u Škorpiju gdje će snažno uticati na Škorpije, Rakove i Ribe.

Mjesec u Škorpiji donosi duboke emocije, intenzitet i transformaciju. To je vrijeme kada se naglašavaju skrivene strane naših osjećanja, pa se može javiti intenzivan unutrašnji proces preispitivanja i istraživanja dubljih slojeva ličnosti.

Ovaj položaj Mjeseca često donosi emocionalnu dubinu, strast i težnju ka istraživanju tabu tema ili skrivenih istina. Ljudi često postaju introspektivni, pažljivi prema svojim osjećanjima i onima drugih. Emocije mogu biti intenzivnije i kompleksnije, a povezanost sa unutrašnjim bićem može biti izraženija.

Međutim, ovo može dovesti i do izazova. Emotivna intenzivnost može dovesti do preplavljenosti osjećanjima ili prevelike sumnjičavosti. Ali isto tako, ovaj položaj Mjeseca pruža priliku za iscjeljenje dubokih emotivnih rana i transformaciju kroz prihvatanje i razumijevanje onoga što je skriveno ili potisnuto.

Ukratko, Mjesec u Škorpiji poziva nas da zaranjamo duboko u svoje emocije, da istražujemo neistražene djelove sebe i da se suočimo s onim što nam može donijeti duboku emocionalnu transformaciju.

Send this to a friend