Psihologija

Nakon 11 godina Jupiter ulazi u Ribe: Prošlost se vraća, ali nam život donosi čarobne darove

Jupiter, planet sreće i izobilja, boraviće u Ribama od 13.05. do 28.07. i donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vrijeme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i znate.

Razmislite tokom ovih dva mjeseca kako možete usmjeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostvarite prave rezultate.

Jupiter, planeta sreće i izobilja, 13. maja ulazi u znak Riba poslije 11 godina.

Posljednji put bio je u ovom znaku u decembru 2010. godine, a sada će vladati našom energijom u 2021. godini.

Jupiter će ostati u Ribama do 28. jula 2021. godine, kada će posljednji put ući u Vodoliju da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove.

Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. decembra 2021. godine i ostaće u ovom vodenom znaku u većem dijelu 2022. godine.

Kako biste najprije mogli naslutiti šta će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisjetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini.

Šta je najbitnije šta vam se događalo u tom periodu života?

To ne znači da će se ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primijetiti kako napredujete u vidu dobijanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti.

Vidjećete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.

Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije.

Send this to a friend