Psihologija

Odaberite jedan čarobni mjesec i pročitajte posebnu poruku

Mjesec, čaroban kao što i jeste, takođe može definisati aspekte vašeg života. Sve što trebate učiniti jeste da odaberete svoj omiljeni Mjesec i pročitate svoju ličnu poruku.

Mjesec broj 1

Imate snažne psihičke sposobnosti i oštar osjećaj intuicije. Skloni ste da izvagate sve mogućnosti prije donošenja odluke, a to će vam pomoći u budućnosti na području finansija. Vidjećete povećanje novca u svim aspektima vašeg života. Osude koje ste napravili u prošlosti uzrokovale su da se osjećate izgubljeno, ali situacija će se razbistriti i vaš će duh biti opušten.

Mjesec broj 2

Ne biste trebali da se kockate – ni s ljubavlju ni s finansijama. Jednostavno nije u redu. Ako želite sigurnost i povjerenje u ljubavnom i životu i u aspektima finansija, prestanite da stavljate svoj život u tuđe ruke.

Mjesec 3

Za nekoliko mjeseci vaši prihodi će porasti. To bi moglo biti zbog promocije posla, proizvod vaših zalaganja ili će nove odgovornosti generisati dobar ekonomski period. Što se tiče sentimentalnih stvari, u romantičnim odnosima neće biti nekih posebnih problema.

Send this to a friend