Psihologija

Optička iluzija otkriva da li ste razumni ili kreativni

Optička iluzija

Pojedine optičke iluzije ne samo da mogu da izmjere koeficijent inteligencije, već podrobno otkriju skrivene crte ličnosti. One ne samo da navode na razmišljanje, već i mijenjaju oblik u skladu s doživljajem osobe o sebi i svijetu koji je okružuje. Iskoristite optičku iluziju koja slijedi kako biste saznali više o sebi.

Znamo da većina ove iluzije smatra dječjom igrom, ali u stvarnosti, one mogu da budu sveobuhvatne i razrađene, piše vecernji.hr. Ova optička iluzija nije samo ona sa slagalicom skrivenom usred slike. Današnji primjer služi da otkrijete da li u vašem slučaju prevladava razum ili kreativnost.

Čak i ako vam oba lica izgledaju tužno, odaberite jedno koje se čini mrvicu srećnijim od drugog. Nakon što se odlučite, pročitajte osobine koje pokazujete na osnovu lica koje ste odabrali.

Ako ste mislili da lijevo lice izgleda srećnije, onda ste neko ko zastupa logiku za razliku od većine. Vi ste tip osobe koja stavlja razum ispred srca. Imate vrlo sistematičan i praktičan pristup životu; vaš mozak nadvladava vaše srce.

Sa druge strane, ako ste pomislili da je desno lice srećnije, onda ste opušteniji. Vi ste intuitivni, perceptivni i reflektivni. Vjerovatno imate bujnu maštu i osoba ste koja voli da se izražava na različite kreativne načine.

Send this to a friend