Psihologija Uticaće baš na svaki znak

Pred nama je astrološki potres, budite spremni na sve do kraja januara 2021.

Ušli smo u nov astrološki ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28. januara 2021. godine i u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima.

Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbjegnemo. Evo kako će ovaj period uticati na svaki znak ponaosob, mada će veći uticaj imati na podznak, prenosi Super Žena.

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promjenu posla, kao i mogućnost promjene svakodnevice.

Bik

Bikovima ovaj period donosi promjene vezane za ljubav, zadovoljstvo i djecu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

Blizanci

Osobe u znaku Blizanaca mogu očekivati vrlo povoljne promjene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte mnogo druženja, kretanja i iznenadnih lijepih susreta. Takođe, možete očekivati promjene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promjene mjesta stanovanja.

Rak

Osobe u čijem podznaku se nalazi Rak će najviše osjetiti promjene u ovom periodu. Očekujte vrlo dinamičan period, pun druženja i promjena na polju ljubavi.

Lav

Možda ćete osjetiti da ste stigli do trenutka kada vam je promjena potrebna. Poželjećete da se pomjerite sa mjesta na kome se sada nalazite, promijenite izgled, stil oblačenja i imidž uopšteno. Period pred vama vam donosi veću količinu novca.

Djevica

Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju i slijedite ih. Predstoje vam tajne avanture ili ljubavne veze skrivene od očiju javnosti ili ljubav sa osobom iz daleka.

Vaga

Spremite se za poslovne promjene. Postoji velika mogućnost za ostvarenje velikih želja.

Škorpija

Trudite se što više na poslovnom planu, jer je period pred vama odličan za napredovanje u karijeri.

Strijelac

Promjene i novine vam predstoje na polju karijere, a postoji mogućnost i da dobijete zanimljivu ponudu iz inostranstva. Bićete dinamični, aktivni i uspješni. Sve okolnosti će vam ići na ruku.

Jarac

Spajaju se prošlost i sadašnjost. U naredom periodu doći će na naplatu neki dugovi i nerazjašnjene situacije koje ste ostavili iza sebe.

Vodolija

Povoljan period za ljubav vas očekuje.

Ribe

Oni koju su nezaposleni trebali bi da iskoriste ovo vrijeme da se pokrenu po tom pitanju jer su šanse za napredak velike, piše noizz.rs.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
MakiBuendijadzonatan‼️‼️‼️‼️
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dzonatan
Gost
dzonatan

šta je Milo u horoskop 😀

Buendija
Gost
Buendija

Pametnije bi ti bilo da se sjekiraš zbog toga što si nepismen.

Maki
Gost
Maki

Vodolija / ribe

‼️‼️‼️‼️
Gost
‼️‼️‼️‼️

Potrešeni smo svakako i sa i bez horoskopa…ima li šta da nas još snađe?

Send this to a friend