Psihologija

Retrogradni Merkur od 14. januara žestok za tri znaka

Retrogradni Merkur

Prvi retrogradni Merkur ove godine čeka nas u periodu od 14. januara do 3. februara, a zanimljivo je da će do 25. januara biti retrogradan u znaku Vodolije, a od 25. januara do 3. februara u znaku Jarca. Ovaj period će vam na prvom mjestu donijeti preispitivanje – šta želite, a šta ne želite u životu.

Kao i uvijek, retrogradni Merkur će uticati na sve znakove Zodijaka i to “žestoko”, ali tri znaka će to osjetiti jače od ostalih. A evo koji su to:

JARAC

Sve tajne, prećutkivanja i ono što ste krili isplivaće na površinu i postaće teško nastaviti živjeti u laži. Moraćete da skupite hrabrosti da se izborite sa sopstvenim tajnama i da priznate sve što trebate bliskim ljudima. Moguće je da ćete biti zbunjeni oko toga kojim pravcem dalje da krenete, ali pogledajte duboko u svoje srce i poslušajte šta vam govori osjećaj.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur donijeće vam velike novčane probleme, možda čak i donijeti stare dugove na naplatu. Doći ćete u poziciju da morate pravite kalkulaciju i odustanete od nekih želja i projekata.

OVAN

Za Ovna će ovo biti buran period, posebno kada su emocije i odnosi sa bližnjima u pitanju. Čeka vas veliko iznenađenje ili neplanirani događaj koji će promijeniti tok stvari u vašoj vezi. Poslije toga više ništa neće biti isto, moguće je da će vas to ili natjerati da zauvijek završite ili da riješite dosadašnje konflikte i nastavite dalje sa više razumijevanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maja V.♌
Gost
Maja V.♌

Bice veselo 😂

Komunista
Gost
Komunista

Ljudima koji ove stvari shvataju ozbiljno treba oduzeti biračko pravo.

Send this to a friend