Psihologija

Rođeni u avgustu su posebni ljudi: Ovih 10 stvari ih razlikuju od drugih

Osobe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Djevice po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoljeti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Zato vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u avgustu.

Osobe rođene u avgustu su…

1. Pouzdane, snažne i organizovane

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, ponosni i harizmatični. Djevice su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. Prirodno jake vođe

Upravo zbog svoje harizme i velikog samopouzdanja, osobe rođene u avgustu često se nalaze na vodećim i čelnim mjestima.

3. Međusobno kompatibilne

Lavovima vlada Sunce pa su oni zato vrlo strastveni. Djevice, kojima vlada Merkur, su odlične u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se dopunjuju i stvaraju jednu lijepu ravnotežu u vezi.

4. Najmanje složne s Vodolijama i Ribama

Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Djevice najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. Vrlo pametna, ali i tvrdoglava djeca

Lavovi i Djevice su vrlo pametni već od malih nogu. Ali, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu poprilično tvrdoglava djeca.

6. Često u centru pažnje

Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Mnogo umjetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo harizmatični.

7. Generalno dobri učitelji

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i van nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmjere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu da budu odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. Povezane istim kamenom rođenja

Riječ je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često miješa s drugim kamenom – smaragdom.

9. Međusobno povezane cvijetom rođenja

Cvijet rođenja osoba u avgustu je gladiola. Ovaj cvijet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Djevica.

10. Posljednje ljetnje bebe

Avgust je posljednji pravi ljetnji mjesec, a Lavovi i Djevice su posljednji ljetnji horoskopski znakovi.

Send this to a friend