Psihologija

Sjutra stiže mlad Mjesec u Raku: Ova četiri horoskopska znaka će biti naročito pogođena

Mlad Mjesec u Raku

Ljeto je već u punom jeku – rascvjetali cvjetovi, oluje i prvi ljetnji pupoljak su metafore za okretanje novog lista. Mlad Mjesec koji se javlja 29. juna, pretvara se u osjetljiv i intuitivni Rak, skrećući pažnju na najintimnije djelove naših života. Iako ovaj Mjesec za neke može biti bezbrižan i zabavan, neke će pojedince teško „pogoditi“.

Mlad Mjesec počinje novi lunarni ciklus. S obzirom da je ovaj junski mlad Mjesec prvi poslije ljetnje dugodnevnice, koja takođe najavljuje nove početke, ovo je savršen momenat za donošenje ključnih odluka za naredni period. Takođe možete očekivati da vaše potisnute emocije izađu na vidjelo, ali i da otkrijete nešto o sebi što niste znali.

Rak se odnosi na naš unutrašnji svijet, kao i na porodicu, dom i naš osjećaj pripadnosti. Ovaj Mjesec će poboljšati upravo ove oblasti života. Rak je vodeni znak i veoma je intuitivan i empatičan, tako da oni koji su najviše pogođeni vibracijama mladog Mjeseca mogu biti podložni emocionalnom sagorijevanju.

Hoće li ovaj mlad Mjesec uticati i na vaš privatni život? Samo pod uslovom da ste rođeni u nekom od sljedeća četiri horoskopska znaka.

Ovan

Mlad Mjesec aktiviraće vaš privatni život i podstaći vas da razmislite o tome koliko dajete i primate od svojih najmilijih i kako komunicirate sa njima? Postoji velika šansa za bolju emocionalnu povezanost sa članovima porodice, ali i šansa da uočite određene emocionalne manipulacije – posebno one kojima ste bili izloženi u porodici u mladosti. Sada je vrijeme da malo usporite i fokusirate se na sebe.

Rak

Vaša sposobnost da rješavate probleme ojačaće tokom mladog Mjeseca. Međutim, ovog puta, umjesto da pokušavate da riješite probleme drugih, razmislite o onome što vas muči. Rakovi su toliko navikli da njeguju druge i brinu o svim ljudima u svom životu, ali upravo sada tu energiju treba okrenuti ka unutra. Prvo dovedite svoj život u red, a tek onda pomozite drugima da učine isto.

Vaga

Postaje intenzivno u vašem profesionalnom životu, ali dok hodate ka novim pobjedama, mlad Mjesec od vas traži da se sjetite onih koji su vam pomogli da dođete tamo gdje ste sada. Vi kao Vaga gotovo uvijek dobijete ono što želite, pa je tako i na poslu. Međutim, kada težite svojim ciljevima, obratite pažnju na fer plej. Gledajte na druge ljude kao na saradnike, a ne konkurente, jer ćete jedino tako stići do zajedničkog poslovnog napretka.

Jarac

Mlad Mjesec će pokolebati vaše odnose sa najbližima, kao i vaš odnos sa samim sobom. Najbolje je provjeriti stanje vaše veze – da li su se ponovo pojavili stari problemi koji su se pojačali ili novi koji su samo zamijenili stare? Iako obično donosite odluke na osnovu racionalnog razmišljanja, sada je vrijeme da slijedite svoje srce, a ne svoj um. Ako ste u vezi koja je u posljednje vrijeme bila u problemima, ovo je možda vrijeme za promjene. Odlučno, ali mirno zaustavite nezdrave obrasce koji počinju da se pojavljuju upravo sada i okrenite novi list.

Send this to a friend