Psihologija

Test ličnosti: Odaberite geometrijski oblik i saznajte da li ste kreativac, planer ili lider u svemu

Foto: Telegraf.rs

Test ličnosti je odličan način da se zabavite, a i da ponešto saznate novo o sebi. Postoji sijaset testova koji mogu da vam ukažu na neke bitne stvari kako o vašem životu tako i o vašoj okolini.

Ovaj test se tiče geometrijskih oblika, koje možda niste voljeli dok ste išli na časove matematike, ali odabirom jednog od ponuđenih oblika – možete uvidjeti neke novine.

Kvadrat

Vi ste neumorni radnik i uvijek težite da sve bude savršeno, piše “Zabavnik”. Prosto volite kada je sve pod konac, uredno i organizovano, nije važno o čemo se radi: da li je to vaš radni prostor, spavaća soba ili nešto treće. Kada je sve sređeno, vi onda tako bolje funkcionišete. Trudite se da sve završite na vrijeme i jako ste uporni u tome. Vi ste od onih osoba koje vole da isplaniraju unaprijed jer niste ljubitelj iznenađenja.

Krug

Odabrali ste simbol harmonije, to znači da ste jako društvena osoba i ponekad “lijepak” koji drži sve na okupu, bilo da se radi o vašim prijateljima ili porodici. Saosjećate sa svima, empatični ste i uvijek možete i tuđu radost da osjetite i doživite kao svoju. Možda vam logika nije jača strana, ali ste puni kreativnosti i emocionalne nabijenosti. Okolina vas vidi kao nježnu dušu i kao osobu koja voli da brine o drugima. Ulivate povjerenje i rijetko kad vi govorite “ne” ljudima.

Trougao

Ovo je znak liderstva i jakog fokusa, pa ste stoga i vi takvi. Ukoliko ste odabrali trougao, onda ste osoba koja ima zacrtane ciljeve i gotovo nikad ne odstupa od njih. Imate samopouzdanja, otvoreni ste prema okolini, ali ne volite kritiku i teško vam je da priznate greške. Ipak, imate tu sposobnost da brzo i lako donosite zdrave odluke u životu, pa i da analizirate razne situacije u kojima se nađete.

Pravougaonik

Ovo je prelazni oblik kvadrata, pa baš kao i on, simbolizuje strukturu. To bi značilo da niste zadovoljni svojim životom i da ste željni promjena u svakom njenom smislu. Moguće je da ste zarobljeni osjećanjem nesigurnosti i niskog samopoštovanja, ali imate svu potrebnu hrabrost. Takođe, krasi vas velika želja da isprobate stvari koje nikada niste radili. U svemu tome vam pomaže i pozitivan duh koji vas gura naprijed.

Linija cik-cak

Ukoliko je ovo vaš odabir, onda je to znak da ste otvorena, jako kreativna ali ne i detaljna osoba. Niste posvećeni sitnicama, ali ste s druge strane puni ideja sa kratkim rasponom pažnje. Ova linija je simbol kreativnosti, ali može značiti i da ste osoba koja ne može dugo da se zadrži na nekom projektu, prosto vas ne drži pažnja, niste za jedno mjesto. Sve vam brzo dosadi i želite da iskoristite sve što vam život pruža.

Šta ste vi odabrali?

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Охо
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Охо
Gost
Охо

Одмах да вам кажем да вам тест није тачан.Бар у мом случају.

Send this to a friend