Psihologija

Venera u Biku: Mijenja se situacija u ljubavi, ali i u vašem novčaniku

Venera je konačno izašla iz Ovna i ušla u znak Bika, što će donijeti velike promjene u ljubavi.

Od 21. marta, Venera je bila u Ovnu, što nas je ispunjavalo nemirnom energijom i nije nam dozvoljavalo da se smirimo u bilo kojoj sferi života! Sve se to promijenilo u srijedu, 14. aprila kada je ušla u Bika i tu će ostati do 8. maja. Venera nam “naređuje” da usporimo, da zastanemo i da uživamo.

Intuicija će biti pojačana, a bez obzira na to u kom ste znaku rođeni, željećete samo dekadenciju i luksuz.

Slično će biti i u ljubavi, malo vam neće biti dovoljno. Ako ste tek na početku veze, sada je trenutak za romantiku i strast. Ako ste već dugo u vezi, otpustite kočnice i pustite da vas srce vodi.

Ko bi da se pazi tokom vladavine Venere u Biku, a to su oni koji inače previše troše. A ako često “bacate” pare, znajte da sve do 8. maja nije dobar period za velike troškove. Samokontrola vam neće biti najjača strana, a ukoliko baš ne možete da se uzdržite, stisnite zube i dajte veću svotu na nešto kvalitetno, umjesto na više sitnih, a jeftinih stvari.

Venera u Biku tjera nas i da progovorimo prije nego što razmislimo, a to nikako nije dobra ideja u ovom periodu. Možda ćete nekoga uvrijediti, i uprkos činjenici da niste imali loše namjere, biće vam potrebno baš mnogo vremena da biste se “oprali” u njihovim očima.

Tačno 18. aprila, moguće su i ozbiljnije svađe, pa do tog datuma pokušajte da posložite sve što vam nije jasno u nekom odnosu – nikako ne čekajte taj dan.

Send this to a friend