Psihologija test

Vrijeme je za promjene: Izaberite sliku i otkrijte šta uskoro odlazi iz vašeg života

Ovo je test za sve one koji žele da saznaju svoju budućnost i otkriju kakve promjene dolaze. Otkrićete šta će zauvijek napustiti vaš život kako biste se upustili u nove i radosne promjene. Odaberite jednu od opcija i saznajte odgovor.

SLIKA BROJ 1

Ubrzo će vaš život napustiti osoba s kojom imate nepostojanu vezu ili odnos u kojem je bilo puno laži i izdaja. Taj odnos vam je donio mnogo negativnih emocija. Dugo niste mogli da razumijete šta ta osoba uopšte osjeća prema vama i kako će se vaš odnos dalje razvijati. Ali jasno ćete shvatiti da s ovom osobom nemate budućnosti.

Odluka o prekidu odnosa vjerovatno je vaša. Dugo ćete nositi osjećaj povrijeđenosti, ali sudbina će vam pružiti priliku da otplovite do novih obala kako biste izgradili svoju obećavajuću budućnost.

Možda želite da budete sami kako biste riješili svoje osjećaje i planove za budućnost.

SLIKA BROJ 2

Ako dugo niste imali vezu ili ako se veza u kojoj ste sada ni na koji način nije razvijala već je samo stagnirala, onda to stanje propada.

Dugo vremena niste imali priliku da se otvorite i pokažete svoje osjećaje i pronađete uspješnog partnera. Prestaćete da razmišljate o prošlim neuspjesima i neuspjesima u ljubavi. Oslobađajući se prošlosti steći ćete lakoću i spremnost da krenete u novu budućnost.

Ako ste imali neozbiljnu romansu s osobom koja je udaljena od vas, ona će takođe napustiti vaš život. Shvatite tu vezu kao test, ljubavnu lekciju.

SLIKA BROJ 3

Ako ste imali nekih problema i poteškoća u odnosima s osobom koja je udaljena od vas i s kojom ste se samo dopisivali, to stanje napušta vaš život. Možda ćete dobiti priliku da se sretnete s tom osobom i izgradite zajedničku budućnost koja obećava.

Ako ste imali dug neriješen spor oko novca s muškarcem i ako ste se nadali njegovoj finansijskoj podršci i dugo očekivanim rezultatima, tada to stanje očekivanja odlazi. Možete dobiti ono što želite pa čak i u većoj mjeri nego što ste očekivali.

Vaš projekat, kojem ste se nadali, uskoro će se razviti i donijeće još veće rezultate nego što ste prvobitno očekivali, piše Atma.

7

avatar
1000
1
6
0
 
5
So & TEKILAMajaSo & TEKILAMaja V.So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

oće glava da zaboravi, srce se buni.

Maja V.
Gost
Maja V.

Za kim patis ovo 😎

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne patim vala no me svaka glupost podśeti.😆

Maja V.
Gost
Maja V.

♓♓♓♓♓♓♓

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nijesam siguran, mislim da sam ♎ podznak

Maja
Gost
Maja

Mislim da ti je to dobar podznak bas 🙂

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

možda …

Send this to a friend