Psihologija

Znakovi da je vaša energija istrošena i da vam je duša umorna

Svi se mi ponekad osjećamo depresivno i kao da nam nedostaje inspiracije.

Svi ponekad osjećamo hroničan umor i imamo očajničku potrebu za odmorom. Ali, ako se to nastavlja, to bi mogao biti znak da je vaša duša umorna.

Čak i ako spavate preporučenih 8 sati svake noći, vi ćete se i dalje svaki dan buditi iscrpljeni i bez energije, ukoliko je vaša duša umorna.

Kada je vaša duša umorna, to je često znak da živite život u kojem niste usklađeni sa svojom svrhom, piše Forever conscious.

Vaša energija duše teče u vama, a kad izgubite vezu s tim protokom, vaša energija može postati oslabljena. Gotovo kao da taj unutrašnji plamen počinje podrhtavati.

Većina nas zna kada je naša duša umorna, jer to osjećamo svaki dan, ali ovdje je još jedan način da se utvrdi je li vaša duša umorna:

Protrljajte ruke na trenutak kako bi generisali električni naboj između svojih ruku. Nakon toga spojite ruke na 30 sekundi i tada polako odvojite svoje ruke.

Osjećate li toplinu ili zujanje koje dolaze iz vaših ruku? Nastavite odvajati ruke sve dalje, sve dok više ne možete osjetiti energiju između njih.

Ako ne osjećate nikakvu energiju ili ako vam se ruke zaustave prije nego što dođu do širine ramena, to bi mogao biti znak da je energija istrošena i da je vaša duša umorna.

Top 10 stvari koje mogu dovesti do toga da se vaša duša osjeća umorno:

-Niste iskreni prema sebi

-Govorite da kada zapravo mislite ne

-Radite nešto što ne ispunjava vašu svrhu

-Uključujete se u tračanja ili svađe

-Družite se s toksičnim ljudima

-Negativno govorite o sebi

-Zaglavljeni ste u prošlosti

-Okruženi ste neredom

-Gajite osjećaj nedostatka

-Imate nedostatak ljubavi prema sebi

Sve te stvari mogu uzeti danak vašoj duši i uzrokovati da se osjećate izvan okvira svog života i svoje više svrhe.

Kada je vaša duša umorna tokom dužeg vremenskog razdoblja, to se takođe može manifestovati kao depresija, nedostatak motivacije, gubitak psihičkih darova ili intuicije, čak može dovesti do zavisnosti ili opsesivnog ponašanja.

Ako se vaša duša osjeća umorno, vrlo je važno napraviti neke promjene. Prvi korak je identifikovati korijen problema. Nakon što utvrdite uzrok, možete napraviti promjene.

Ovdje su neki prijedlozi koji će vam pomoći da vratite u život umornu dušu:

-Očistite vašu auru

-Napravite duhovno čišćenje

-Meditirajte

-Budite kreativni

-Učinite nešto da se osjećate dobro

-Izgovarajte afirmacije

-Volite sebe

Kada je vaša duša umorna, može biti teško povući energiju iz mjesta straha na mjesto ozdravljenja, ali jednom kada započnete proces, bićete zaprepašćeni koliko će se brzo i jednostavno vaša duša regenerisati.

Vaša duša je vrlo moćna, ne postoji ništa s čim se ne može nositi, čak i ako je malo umorna.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anđelka
Gost
Anđelka

Kod babe i dede na selo i motiku u sake ,nems nikoga na selu, onda na plivanje ili u planinu !!!

Send this to a friend