Odmor doma Grad dobrih domaćina

Herceg Novi poklanja ljetovanja za 50 porodica iz Crne Gore i regiona

Pedeset porodica iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore besplatno će ljetovati u Herceg Novom zahvaljujući kampanji #HercegNoviTeZove, saopštili su danas orgnizatori te akcije.

Kako su istakli, sinoć je u drugom krugu izvučeno 24 srećnih dobitnika, koji će sa svojim porodicama pet dana uživati u Herceg Novom, gradu dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati.

“#HercegNoviTeZove je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog. Takođe, kvalitet akcije su prepoznali lokalni ugostitelji, pa će dobitnicima nagrada biti omogućeno 20 odsto popusta za uživanje u specijalitetima u više restorana”, navodi se u saopštenju.

Herceg Novi spremno dočekuje turističku sezonu, poručio je budućim gostima potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.

“Iskoristili smo vrijeme između dva ljeta da “osvježimo” gradsko šetalište, puteve i stepeništa. U Herceg Novom vas čekaju poznate plaže, kultna mjesta, festivali, koncerti i dobar provod. Dođite da ljetujete u najljepšem gradu na Jadranu jer Herceg Novi vas zove”, poručio je Konjević.

PR kampanje Marija Krivokapić istakla je da #HercegNoviTeZove asocira na dobru energiju, prijatelje, ljetovanje, pozitivne vibracije i to su prepoznali ljudi u cijeloj državi, regionu i šire. Nagovijestila je da će kampanja različitim aktivnostima i akcijama privlačiti pažnju tokom cijelog ljeta.

Krivokapić je ukazala da je akcija pokrenuta u momentu kada je Crna Gora proglašena za “covid free” destinaciju, ali da sve vrijeme postoji svijest o riziku, s obzirom na neizvjesnu situaciju u zemljama koje su glavno emitivno tržište.

“Sigurno je da neće biti dovedena u pitanje reputacija Herceg Novog, kao grada koji je dobar domaćin i uvijek rado dočekuje goste. Ukoliko onaj ko je nagrađen, a zbog mjera za suzbijanje širenja korona virusa ne može da dođe u dogovorenom terminu, komuniciraćemo i naći rješenje. Dakle, svi koji su nagrađeni doći će u Herceg Novi i imaće priliku da osjete gostoprimstvo po kojem smo karakteristični”, poručila je Krivokapić.

Srećni dobitnici akcije #HercegNoviTeZove, koji će svoje odmore provesti u paru ili sa porodicom su: Vladimir Ruvidić, Stara Pazova –Iberostar Bijela Park; Aleksandra Drobnjak, Beograd – Lazure marina & hotel; Alisa Sovilj, Zrenjanin – hotel Play; Ljiljana Nestorović, Pančevo – mali hotel Maks; Milica Milosavljević, Jagodina – garni hotel Olimpija; Nenad Šušić, Gacko – hotel Ellena; Martina Pavićević, Berane – apartmani Bijeli anđeo; Una Žiko, Sarajevo – apart hotel Katunjanin; Jelena Ciganović Marić, Beograd – apartmani Savina; Predrag Pavković, Leskovac – apartmani Sunrise; Slađana Protić, Čačak – hotel Centar Novi; Aleksandra Gogić, Pljevlja – V&M Vasiljević, Lara Komnenović, Foča – apartmani Belani; Slobodanka Vujković, Novi Sad – apartmani Obala Katić; Nada Kovač, Trebinje – apartmani Nautika; Sead Kuhinja, Prijepolje – apartmani Tropicana; Danijela Nikolić, Vladičin Han – apartmani Pami; Siniša Dervendžija, Nevesinje – apartmani Sijerković; Ankica Pržulj, Zagreb – apartmani Matijašević; Saša Veljović, Rožaje –apartmani Begović; Damir Alibabić, Andrijevica – apartmani Beleni; Violeta Kursulić, Kruševac – apartmani Tea; Manojlo Savić, Užice – vila Kukoljac, Tamara Jojić, Beograd – apartmani Mianiko.

“Poziv je otvoren za sve i nadamo se da ćemo se ovog ljeta družiti na novskoj obali, jer #HercegNoviTeZove”, poručuju u organizatori.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
mala murtenicakkpSlobodanVolim te zelenoLoly
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mala murtenica
Gost
mala murtenica

Iz republike sumske bice….to su im najdrazi gosti….
Herceg novi treba dati sumskoj…imaju oni oravo sto ga traze…koji ce nam cetnicka svojina…
HERCEG NOVI.. REPUBLICI SUMSKOJ …

kkp
Gost
kkp

Iz cg nema niko ne lazite narod, sve su srbi i samo ste bzvz ubacili sarajevo i zagreb kao da ne bude tako. smijesno

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Ubacite jedno iz Sarajeva i jedno iz Zagreba da date legetimitet regionalnom. E kako ste jadni.

Slobodan
Gost
Slobodan

Jesi slijep kod ociju? Ima i Zagreb i Sarajevo. 😁😁..Volim ove sto citaju samo naslove pa komentarisu😂😂

Loly
Gost
Loly

Samo srpski gradovi, koliko ja vidim

Send this to a friend