Odmor doma

Lonely Planet o Crnoj Gori: Zemlja koja će ispuniti sve vaše snove

Foto: BokaNews

Najpoznatiji svjetski vodič za putovanja – Lonely Planet, u svom online izdanju donosi zanimljiv članak u kojem je svoje mjesto našla i Crna Gora.

Autorka Gemma Graham zapitala se kuda bismo putovali kada novac ne bi bio problem i sastavila listu od šest destinacija iz snova.

Ukoliko se prepustite mašti i zamislite da ste milijarder, postoje mjesta koja će ispuniti sve vaše hirove. Jedno od takvih mjesta se, prema Lonely Planet-u nalazi u Crnoj Gori. Tačnije, Bokokotorskom zalivu. Riječ je o hotelu Čedi u Luštici Bay.

“Bogataši su odavno otkrili obližnju Hrvatsku, a u posljednje vrijeme se sve više okreću Crnoj Gori. Hotel Čedi postoji samo dvije godine, nalazi se u sklopu velikog rizort kompleksa kojeg čine kondominijumi sa 5 zvjezdica, dvije marine, privatne rezidencije, a uskoro će tu biti održano i prvo crnogorsko golf prvenstvo sa 18 rupa. Ali, ono što čini pravu draž ovog mjesta su predivne plaže u uvali Trašte na Jadranskom moru, kao i neposredna blizina kotorskog Starog grada koji je pod zaštitom UNESCO”, piše u članku.

Autorka preporučuje Penthouse apartman koji je zvučno zaštićen i košta 2,021 američkih dolara na noć.

Pored Crne Gore i Čedi hotela, na listi su se našli i ekskluzivno odmorište Neckler Island na Britanskim Djevičanskim Ostrvima, hotel Burj Al Arab u Dubaiju, Palms Casino Resort u Las Vegasu, Royal Malewane Safari Lodge u Južnoj Africi, krstarenje jahtom po Mediteranu i heli skijanje na Grenlandu.

12

avatar
1000
7
5
0
 
12
OuKenLiKokotTajfunSo & TEKILAPilipenda
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
OuKenLi
Gost
OuKenLi

Sigurno hoce 🙂 Posebno one lude i vlazne snove 😀

Dragan
Gost
Dragan

Kad se govori o Crnoj Gori uvjek je na naslovnoj strani Grad Kotor. Mora ovaj grad da se pokrene sa mrtve tacke sve je zamrlo u ovom gradu nema investicija zadnjih 30 godina. Kako drzavi nije interes da pokrene nesto u ovom gradu da pogura investitore kao sto gura u Tivtu, Budvi, Herceg Novom… ne samo da ih koci.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kotor fizički nema mogućnosti za dalji razvoj

Kokot
Gost
Kokot

Kotor je na naslovnoj bas zato sto niko tamo nista ne gradi i ne narusava.

Bnjj
Gost
Bnjj

Zemlja đe vlada kasta koja ima milione a većina naroda bori tešku bitku da preživi sa 200,300e plate

Tajfun
Gost
Tajfun

Ko god hoce da radi u CG,moze da zaradi za pristojan zivot,ovi sto leze i sanjaju da se preko noci obogate neka zive u toj iluziji,u nejrazvijenijim zemljama na svijetu treba mnogo vise da se radi da bi se pristojno zivjelo.

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Ovo vam je lijepo?!? Mora da nijeste bili u Valjevo, Sokobanju, Ćićevac…

Đekna
Gost
Đekna

Ljudi,ja još ne viđoh te turiste ovog ljeta

delboj
Gost
delboj

Foto Boka News krade tudju fotografiju…

Istina
Gost
Istina

Oni kradu tuđe vijesti i uopšte su plagijat.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Polako se pridružujemo najboljim igračima.

Pilipenda
Gost
Pilipenda

Mozda u dzepnom bilijaru.

Send this to a friend