Politika

AA: Model Tuzi treba biti primjer svim Albancima u Crnoj Gori

Đeljošaj

Model Tuzi bi trebao biti primjer svim Albancima u Crnoj Gori, a i šire. Cijenimo da samo na taj način možemo ostvariti svoje političke težnje, na svim nivoima, ocijenjeno je na sjednici predsjedništva Albanske alternative koja je održana danas u Plavu.

Na početku sjednice kojom je predsjedavao predsjednik partije Nik Đeljošaj, usvojena je odluka da se proširi opštinski odbor Plava sa tri nova istaknuta člana, a koje je predložio kordinator, Zog Sinanaj.

“Na sastanku su razmtrana važna pitanja i planovi, sa posebnim fokusom na saradnji nacionalnih subjekata za naredne političke procese. Detaljno je razgovarano o predstojećim lokalnim izborima u Gusinju kao i o parlamentarnim izborima, koji će se održati istovremeno, naredne godine”, saopšteno je iz Albanske alternative.

Takođe, dodaju oni, je izraženo zadovoljstvo funkcionisanjem albanske predizborne koalicije u Tuzima, sa DSA i DUA, potvrđujuci na ovaj način i dugoročni sporazum sa DSA, to jest Albanski Forum, za sledeće parlamentarne izbore.

“Jedan od zaključaka sastanka Predsjedništva jeste maksimalna posvećenost Albanske alternative, i svih njenih struktura za zajedničko djelovanje i objedinjavanje albanskih partija za ove važne procese! Stoga apelujemo i na ostale nacionalne subjekte da podrže ovu ideju i da što prije sjednemo zajedno, sa jedinim ciljem, saradnja albanskih partija u jedinstvenu izbornu listu za naredne procese”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Nije svako ukupljanje cjelishodno.Dosta puta obije se o glavi.Nijesam siguran u dobre namjere.

Mare
Gost
Mare

45ih do 50ih neki makedonci su pricali o veliko srpskom hegemonizmu … i pogledaj ih danas. U sopstvenoj drzavi nemaju vise pravo glasa, zna se kga moraju pitat.

Мудовиште
Gost
Мудовиште

Zajebavaš li se😁😁😁😁😁

Qvatro
Gost
Qvatro

Mare, tvrdiš da bi im bilo bolje da umjesto albanskog imaju srpski hegemonizam, to je tvoja logika? Ajde objasni kako bi to bilo bolje za Makedonce.

Mare
Gost
Mare

@Qvatro Pa koji srpski hegmonizam? U tome je cijela poenta, srpskog hegeminizma nikada nije ni bilo, sarena laza da se iza kulise neki drugi namjeste. Isto kao i ovdje. Evo ti clanak pa vidi, sta ti treba nego da pogledas malo Kosovo i Makedoniju pa ti bude jasno odakle puca i ko je taj koji uzima. Jel su davali Srbima… Više »

Tuzo
Gost
Tuzo

Solidan politicar!

Dzoha
Gost
Dzoha

Kome pripada karubsko polje da mi je znat i dje ce taj narod ti mucenici crni kuku njima oni stoje izedju dvije vatre

Goran
Gost
Goran

Bice medjugranicna zona

Brankovic
Gost
Brankovic

to su vam dali da se malo zaradujete, ne lozi se no se smiri.. da ti i tu ne bude usko!!

Sanda Karabuško
Gost
Sanda Karabuško

Najgori predsednik

Rajan
Gost
Rajan

Prvo postavi tu Crnogorsku zastavu kako treba mag…e jedan

Svjefol
Gost
Svjefol

Osnovna politicka teznja, svih Albanaca u Crnoj Gori, MORA da bude postovanje Crne Gore i integracija Albanaca u crnogorsko drustvo. Sve mimo toga nije dobro….

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Bas ce te poslusati Lol

Mare
Gost
Mare

Ovo si skinuo is Slobinih govora 90ih? Posto zvuci isto. Ej kako ste naivni, ucite na greskama Srba, jer sudeci po ovakvim komentarima, krenuli ste njihovi stopama …

Мудовиште
Gost
Мудовиште

I da se sve mimo toga proglasi; NEVAŽEĆIM!!😎

Tihomir
Gost
Tihomir

Vrlo opasan lik, zaostao u vremenu. Ne kapira da to sto prica u CG nece proci. Zlo govedo, dovijeka june.

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Tako su mislili i u srbiji da neće proći

Mare
Gost
Mare

Hehe ima jos nekih koji su ovako isto pricali o njima 😀 Vi niste ni svjesni da ste vec okasnili, vec je proslo covjece!

Sutjeska
Gost
Sutjeska

Tuzi, Plav, Gusinje, Ulcinj treba da budu u Albaniji a ostatak Crne Gore sa Srbijom, Republikom Srpskom i sjeverom Kosova u novoj drzavnoj zajednici.

Oj ha
Gost
Oj ha

Srbija ce se svesti na BG pašaluk.
Albanci ce doci do Kragujevca,a Bugari do Jagodine, Sandzak ce otici Bosni 👍

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

@Oj ha

Jesi srećan zbog toga?

Jakov
Gost
Jakov

Na ovimprostorima koje pominjem zivi 80% pravoslavnog naroda

Send this to a friend