Politika

Abazović: Barska luka naša najveća i najznačajnija kapija čije kapacitete moramo snažnije valorizovati

Dritan Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je 24. novembar, Dan opštine Bar, predsjedniku Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicama, odbornicima, građankama i građanima Bara.

„Čestitam vam Dan oslobođenja i Dan opštine, ponosan na činjenicu da je upravo iz Bara, među prvima u porobljenoj Evropi, otpočela beskompromisna borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva grđanska i evropska Crna Gora. Grad maslina, mira, tolerancije, gostoprimstva i multietničkog sklada, sa pozicijom koja nudi bezbroj mogućnosti svakovrsne razmjene i napredovanja, u vremenu pred nama, zasigurno će iskoristiti svoje nove razvojne prilike”, naveo je on.

Abazović ističe da barska luka jeste “naša najveća i najznačajnija kapija čije kapacitete moramo snažnije valorizovati”.

“U novom kontekstu koji se ostvaruje izgradnjom auto – puta Bar- Boljare, Luka Bar Crnoj Gori otvara nesagledive šanse za novi talas privrednog razvoja. U uvjerenju da ćemo u partnerskom odnosu Vlade i menadžmenta lokalne samouprave stvoriti dobre preduslove za očuvanje i unapređenje svih zdravih investicija i pokretanje novih u pravcu racionalnosti i održivosti, te Bar učiniti još boljim i kvalitetnijim mjestom za život i odmor, još jednom vam čestitam Dan opštine”, zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost9376
Gost
gost9376

valorizovao si ti tu luku tako sto si sve ozbiljne kompanije protjerao i na kraju im oteo legalno dopremljenu robu koju si potom samome sebi ukrao da bi je prodavao na ilegalnom trzistu

Nada Blam
Gost
Nada Blam

Ne možete postizavat koliko dobrih

Nino 🇲🇪
Gost
Nino 🇲🇪

Tvoja nije,ti si bivsi !!!!

BBBB
Gost
BBBB

Ti si zavrsio…..sta je sa tobom covjece

kakav blam
Gost
kakav blam

Ajde ti doma, ti si smijenjen, nema potrebe da nam govoriš bilo što.

Send this to a friend