Politika

Abazović čestitao Zelenima: Pokazali ste da je novi talas politike krenuo Evropom

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović uputio je danas čestitku, Zelenim Evrope na sjajnom rezultatu postignutom na nedavno održanim izborima za Evropski parlament, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je “sestrinskim i partnerskim partijama URE, Abazović odao priznanje za sjajan uspjeh na izborima po kojem su četvrta politička snaga u EP sa 70 poslanika”.

“Povodom izbora za Evropski parlament 2019. godine želio bih izraziti svoje srdačne čestitke za postignuti rezultat Evropskih Zelenih. Posebne čestitke upućujem Zelenoj stranci Njemačke na istorijskom rezultatu”, stoji u Abzovićevoj čestitki.

Kako je istakao rezultat Zelenih Evrope pokazao je da je novi talas politike krenuo širom Evrope.

“Preraspodjela grupa unutar Evropskog parlamenta značiće veći “zeleni” uticaj na Evropsku komisiju, što će dovesti do toga da problem običnog građanina bude više u fokusu. Čvrsto vjerujem da ćete u Evropskom parlamentu donijeti nove vrijednosti i drugačije perspektive. URA, vaša partnerska stranka u Crnoj Gori, sigurna je da će Zeleni u EP podržati proširenje i pomoći zemljama Zapadnog Balkana da postignu napredak u demokratizaciji i vladavini prava. Mi smo dio evropske porodice i nadamo se da će se Crna Gora i druge zemlje Zapadnog Balkana uskoro pridružiti EU”, poručuje on u čestitki.

Navodi da će se nastaviti jačanje  prijateljstva URE i Zelenih  i  njihovoh odnosa zarad promocija zajedničkih vrijednosti.

“Radujem se zajedničkoj saradnji u borbi za bolju i napredniju Evropu uz najbolje želje za vaš dalji uspjeh”, zaključuje Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Veze nikakve ni sa čašću ni sa politikom!

Jež
Gost
Jež

Pozelenjeće, Dritan, od muke poslije naših izbora.

Nera
Gost
Nera

Zeleni u evropi rastu,a Abazović u CG nema ni cenzus.

kk buducnost
Gost
kk buducnost

Jedini pravi evropksi politicar, ako izuzmemo korumpirane pojedince u vlasti.

word
Gost
word

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Send this to a friend