Politika

Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Dritan Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicama i odbornicima, kao i svim građanima Danilovgrada.

“Uz srdačne čestitke i najbolje želje povodom vašeg stupanja na dužnost u Opštini, dozvolite da Vama, cijenjenim odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada čestitam Dan opštine. Danilovgrad ima sve predispozicije da se etablira kao jedan od vodećih privrednih centara, kako zbog svojih geografskih karakteristika, tako i zbog odlične infrastrukturne povezanosti. Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju”, naveo je Abazović.

Stoga je, ističe, zadatak koji imperativno stoji pred novom, ali i budućim administracijama na lokalnom i državnom nivou, da doprinosemo razvoju infrastrukture, te potpuno održivom iskorišćavanju agrarnog, energetskog i turističkog potencijala bjelopavlićkog kraja.

“Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata. Želim vam da se iz Danilovgrada nadaleko osjeti nova energija i prepozna svježi zamah kvalitetnih ideja i snage, koji će odgovarati na pitanja i izazove sa kojima se suočavaju građanke i građani vaše opštine”, naveo je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Orja Luka
Gost
Orja Luka

E, ovo su velike riječi čovjeka koji nikad nije ništa radio nego pravo u politiku iz sdudentskih dana.
Danilovgradjani ovu misao na ulasku u vaš grad stavite na transparent da vas svakodnevno opominje što vi je činjet i čemu sa vraćat.

Send this to a friend