Politika

Abazović: Ne zamjeram građanima, ali onima koji iz fotelje šire mržnju reći ću gdje im je mjesto

Dritan Abazović

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović tvrdi da ne zamjera građanima koji su mu sinoć uputili uvrede ispred zgrade RTCG, i navodi da imaju pravo da protestuju. Ali će, kako kaže, onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, uvijek reći gdje im je mjesto. Ako, najavljuje Abazović, budemo u prilici da napravimo vladu, biće to Vlada pomirenja.

<<<Ispred zgrade RTCG-a Abazovića nazvali šiptarom<<<

“Koračajmo putem pomirenja i izađimo iz matrice prošlosti. Ne zamijeram građanima ružne riječi i branim njihovo pravo da protestuju i iskažu nezadovoljstvo. Mnogo se nepravde nagomilalo godinama, pa je logična i neka takva reakcija”, napisao je Abazović na Facebooku.

Ipak, dodao je on, onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto.

“Ako budemo u prilici da napravimo vladu, biće to Vlada pomirenja! Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani… Nije važna pripadnost već ideja! Izađimo iz matrice – pomirimo Crnu Goru i gledajmo naprijed! Budite sigurni da može Crna Gora”, zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rajko K.
Gost
Rajko K.

Sto ce bit sa Cetinjskim manastirom Abazovicu?🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Tanja
Gost
Tanja

Je li ovo diplomski rad Dritana za fakultet Eskobara?😁

Merkur
Gost
Merkur

Dritane, providna je tvoja strategija , ali ipak i nazalost, mnogi nasjedaju.

Eto tako
Gost
Eto tako

Dritane,ti ces sve ucinjet i progutat,i sve radis svjesno ne bi li bio veći od Mila.Mora da ti je on bio idol kad si bio mali.Makse vise svega ti

Ovako
Gost
Ovako

Pa od Mila ima dosta da nauci, i dobrog i lošeg. Dobro neka nastavi, loše promijeni i biće još bolji od Mila.

Bobija
Gost
Bobija

Dritane, Senad Hadzifejzovic i tvoj mentor sa fakulteta u Sarajevu su ti kazali da neulazis u dil sa df om, nego dzaba, ko treba sada da za tebe zalegne aa

Me myself and I
Gost
Me myself and I

Neće dati URA ! 😂🤣😂🤣😂

Caca
Gost
Caca

Fatmira Djeku za premijera!

Olujko
Gost
Olujko

Pomirenje ce nastati istog momenta kad prestanu da nam kradu crkve, jezik, pisce, vladike, istoriju, kad prestanu da nas zovu govedima i kopiladima, kad crnogorci ne budu diskriminisani – eto pomirenja

zelen sam
Gost
zelen sam

Medooo javi seee!🤣🤣🤣
dps i df =tehnicka vlada

Vazda Crnogorka
Gost
Vazda Crnogorka

A Cetinje? Jesu li imali tamo pravo da protestuju! Slab si nešto sa pravom Dritane a pogotovo sa pravom stranom! Nego dako se popraviš! Ovo ti je zadnji popravni!

BajBaj
Gost
BajBaj

Spustavah se ja na vase uže!

Realnost
Gost
Realnost

Nikome ne prilici i nije na cast da skače onako na jednoga čovjeka ,pa ko da je.

Aoo
Gost
Aoo

Crna Gora Crnogorcima! Crnogorska, zastava, grb, Ustav, jezik! Tacka! Dosta smo tolerisali! Pa u svojoj kuci nek se zovu i vanzemaljci ako hoce! Nigdje ni u jednoj drzavi nije ono sto smo mi dozvolili! Dosta je bilo tolerancije prema izdajnicima!

Rukfaš
Gost
Rukfaš

Sa tobom ne može…

Suza
Gost
Suza

Bravo za tekst samo ga sprovedi da je vječna crna gora dosta si srljalo da te vidimo kako ćeš posle srljanja unapređuju svoju domovinu našu lijepu crnu goru 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🙋‍♀️🙋‍♀️

Mileta
Gost
Mileta

Samo izbori!!!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nema toga ko more pomirit narod u cg, taj se nije rodio ! Sva nas istorija je istorija medjusobnog spijanja, gonjenja i ubijanja,.

pomirenje
Gost
pomirenje

Vlada pomirenja ali u nju ne mogu DPS , DF , SD, SDP … Da se oće ovi iz DPS i DF opametiti pa da naprave vladu i da izmire ovaj narod , a ove priveske pošalju u zaborav.

Amnezija
Gost
Amnezija

Prije godinu i nesto dana gradjani su ti porucivali do cega ce doci i predlagali manjinsku vladu. Sve smo bili u pravu a ti…? Mislis li da je sad CG potreban jos jedan premijer intelektualnog kalibra krivog? Iz ove situacije nas ne moze izvuci neko ko nema sposobnost da sagleda posledice svog delovanja. Trebaju nam PAMETNI,sposobni i iskusni a ti… Više »

marius
Gost
marius

Ima si priliku da napravis Vladu pomirenja 30.08 2020 -te, pa je nisi iskoristio. U zivotu se samo jednom ukaze prilika za nesto dobro. Drugu sansu tesko da ces imat. Iskreno bih volio da ce se jednom vise za sva vremena ovaj narod izmirit, al cisto sumnjam.

draga
Gost
draga

Konacno pominje Crnogorce na prvom mjestu.

Beki
Gost
Beki

Dritane ti si car, trebas da budes prmijer.

Ridikul
Gost
Ridikul

Aj sa srećom! Nesto normalno da se pokrene!

Biohazard
Gost
Biohazard

Vlada pomirenja – Vol.2

Nino🇲🇪
Gost
Nino🇲🇪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

suzana
Gost
suzana

Abazovicu, dobro prst ma celo pritisni. Ovo je zadnja sansa da sacuvas Crnu Goru od Posrpskog i Srpskog sveta. Svako dobro!

Send this to a friend