Politika

Abazović: Nakon turbulentnog perioda, vjerujemo da je pred Budvom vrijeme političke stabilizacije i privrednog napretka

Dritan Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Budva predsjedniku Milu Božoviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću, odbornicima i građanima Budve.

,,Nakon ranijeg turbulentnog perioda, vjerujemo da je pred Budvom vrijeme političke stabilizacije i istovremenog privrednog napretka. Transparentnost, racionalnost i odgovornost, te čuvanje prostora kao jednog od najznačajnijih segmenata u budućem razvoju grada, dodatno obogaćivanje sadržaja turističke ponude, osvježavanje sveukupnih kapaciteta, Budvu će dodatno učvrstiti u statusu turističke metropole”, rekao je Abazović.

Bolja infrastrukturna povezanost, poput bulevara koji će, kazao je premijer u tehničkom mandatu, Budvu povezivati sa Tivtom, te izgradnja Jadransko – jonskog koridora, “prioriteti su države koja želi poboljšati uslove života svojih građana, ali i ponudu tokom turističke sezone”.

“Uz reforme i snažnu socijalnu politiku ove vlade koja dotiče sve uzraste stanovništva, uvjereni smo da će građani Budve osjetiti poboljšanje životnog standarda i da će u vremenu krize izboriti sa brojnim izazovima. Još jednom vam najsrdačnije čestitam Dan opštine, sa željom da savjesnim i nesebičnim upravljanjem doprineste daljem razvoju grada, čuvajući njegov ekološki potencijal kao dobru osnovu i zdrav resurs za napredne projekte čiji će nosioci biti generacije koje tek dolaze”. zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MIna
Gost
MIna

Sa DF om ha ha ha

Hyundai
Gost
Hyundai

Opet ti !!! Dosadn si !! Ništa nijesi uradio nikakav napredak ne vidjeh osim sto ste digli Plate i državu doveli do raskrsnice istoka i zapada .

Maroo
Gost
Maroo

Naravno da je pred Budvom vrijeme stabilizacije jer su TVOJI uzeli apsolutnu vlast.

vaistinu
Gost
vaistinu

Pun li je priče!

Send this to a friend