Politika

Abazović o pokušaju korupcije: Neka Katnić slobodno radi svoj posao

Dritan Abazović

Nakon što je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao da će ispitati da li je bilo pokušaja političke korupcije u slučaju lidera GP URA i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, Abazović mu poručuje da slobodno radi svoj posao. Sa Katnićem će se, kaže, sastati u toku nedjelje u okviru redovnih aktivnosti.

>>>>Katnić: Ispitaćemo je li bilo pokušaja političke korupcije u slučaju Abazovića>>>

Na pitanje da li će Katniću saopštiti ko je osoba koja mu je nudila mito, te da ukolio ne, rizikujete li da bude doveden na isti nivo kao Katnić, kada je prije par godina odbio da kaže ko je njegovoj supruzi u čokoladu stavio novac, Abazović jasno poručuje.

“Meni niko novac nigdje nije stavio, to je prva stvar. Razlika između mene i njega. On neka slobodno radi svoj posao. Očekujem da ćemo se ja i Katnić vidjeti ove nedjelje, s obzriom da je moja dužnost da sada obavim razgovore sa direktorom Uprave policije, specijalnim državnim tužiocem, direktorom ANB-a…Nemam ništa protiv da sa njim podijelim neka razmišljanja i na tu temu”, kazao je Abazović odgovarajući na pitanja novinara nakon konferencije Građanske alijanse Nacionalna “Izazovi za transparentno, efikasno i odgovorno pravosuđe”.

Komenatrišući slavlje na ulicama crnogorskih gradova, i odgovarajući na pitanje da li to vidi kao slavlje nove Vlade ili provokaciju manjina, Abazović je apleovao na sve građane da sačuvaju dostojanstvo.

“Kako bi pomogli Vladi da izbjegnu svaki vid provokacija. Uvijek sam srećan kad se ljudi raduju, ali to ne treba da bude na štetu nekog drugog. Nadam se da će se sve završiti na najbolji mogući način. Pozivam na poštovanje epidemioloških mjera, koje su i dalje na snazi. Sjutra ćemo imati nove. Želim da se sve završi na jedan način kako dolikuje dostojanstvenim građanima. Moj apel da smanjimo malo ukupne tenzije u društvu i da vidimo da radimo ozbiljne poslove. Čeka nas teška godina, puno važnih poslova, odluka, stvari koje su važne za stabilizaciju ekonomije”, ističe Abazović.

Nova Vlada je već danas održala prvu sjednicu.

“Prva sjednica je više bila posvećena imenovanjima za komisije koje treba da počnu da rade i za generalnog sekretara vlade. Biće i informacija oko izbora glavnog pregovarača, tako da se trudimo da budemo što efikasniji”, naveo je potpredsjednik Vlade.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Dritane mozda si se previse zaigrao,neko se je moga suzdtazati srce ga je ponijelo kas cu i vidje 21 milion.Dritane mozda neko ima i audio i video zapis o dogovoris I predaji para.Vjerovatno kolege sa koji malo si suradjivao shvatili su da su provaljeni I sada te jos nasukase da napanes I zamjeris se Keljmendijim.Dobro nisi optuzio i napao kakvog… Više »

Mongro
Gost
Mongro

Hahahaha! On kao da priča sa samim sobom?! Sve kao nešto odgovara, a u stvari ni on sam ne zna šta je rekao! Trla baba lan😀

Onogost
Gost
Onogost

Nema spavanje nocas Katinicu, valja sjutra kod Dritana na razgovor.

Novak
Gost
Novak

Polakote

Expert
Gost
Expert

Ko kaže da nije uzeo?

REALNO
Gost
REALNO

Bacis pricu u javnost, a onda kao on je neki bitan lik pa nece da kaze, ako nije uzeo taj 21 milion, i nece da kaze onda mozemo opravdano da sumljamo da su mu neki drugi dali koji milion vise. Otvoreno trziste,

Trojke
Gost
Trojke

Pa reci onda ko ti je nudio pare.

Gorocrnac
Gost
Gorocrnac

Dzej Ramadanovski mu je nudio pare. Ae vozi sad.

Hurem
Gost
Hurem

Ada laze sto zine.Dritan je to.voli da daje sebi vrijednost.Licno nebih mu dala ni zrnce prasine jer bi se isprljala od njega i pradina.Bagra

Geopolitic
Gost
Geopolitic

Dritane, da li znas koliko je 21 milion? To je mnogo para! Ili kazi tko je htio da te podmiti ili smanji ribu i kao sto kaze narod “ne koplji gurabije”

Inace samo vrijedjas nasu inteligenciju!!!

gangrena
Gost
gangrena

Svetlan se veoma relaksirano ponasa. i ne sjekira se uopste sto krsi zakone time sto vrsi uticaj na tuzilastvo davajuci svoje sugestije sta oni treba da rade,nego i predlaze tuzilasrvu kada treba nesto da rade. naravno,najavljuje da mu ne pada na pamet da kaze ko mu je nudio mito vec samo da ce pricati sa tuziocem i na tu temu.

Stanjevic
Gost
Stanjevic

Nista ti nijesu shvatio prijatelju. Abazovic je rekao da ce imati par susreta u toku nedelje. Prvi je imao sa Veljovicem i isti odleprsa sa funkcije. Tako ce i ostali.

Schumi
Gost
Schumi

Ovaj miš stvarno i dalje misli da je bitan ???!!!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Poletio si visoko… Sto visocije, to bolniji pad.

Gojko
Gost
Gojko

prevrtljiv čojek njemu se ne smije vjerovati na riječ pročitali su ga albanci

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Koji bi ozbiljni političar odbio da kaže ko mu je nudio pare,a da je neko bio to iz dps-a nebi se moglo živjet od dritana?

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Čudo će napraviti

Crni
Gost
Crni

Kao sto i sami vidimo ne poštuje CG, da je poštuje apelovao bi na sve građane svih stranaka da ne remete javni red i mir. DA poštuju mjere zastite(maski i rukavica) DA svi zajedno i brzo oporavi o ekonomiju DA se ne delimo na manastire crkve i dzamije. DA samo postoji jedna zastava CG kao i njeni simboli sa himnom.… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

U tvoju kuću NEK se vesele onako……. Abazovicu ovo je CRNA GORA NIJE SRBIJA

Vesna
Gost
Vesna

Volimo i mi da znamo

nebitno
Gost
nebitno

hahahaa

Vanja
Gost
Vanja

Nekako mu ne stoji

Pravnik
Gost
Pravnik

Krivicni zakon Crne Gore clan 422a kaze: “ (1) Ko neposredno ili preko trećeg lica službenom ili drugom licu da, ponudi ili obeća poklon ili drugu korist za sebe ili drugog da korišćenjem svog službenog ili društvenog položaja ili stvarnog ili pretpostavljenog uticaja posreduje da se izvrši ili ne izvrši neka službena radnja, kazniće se zatvorom do dvije godine.” Znaci… Više »

Salamanca
Gost
Salamanca

U kojoj demokratskoj državi političar ovog ranga ima uopšte KONTAKT sa “čudnim” osobama ili porodicama koje su optužene za kriminal?
Ovo nema ni u južnoj americi

Krsto
Gost
Krsto

Vec si za mijenjanje.

Korona
Gost
Korona

Relaksirani sa loknicama blago nam u pamet. Ovo nije moja vlada

Fileopg
Gost
Fileopg

Stručnjajk dade tužiocu slobodu da može da radi svoj posa, dakle ppv dade slobodu tužiocu onako širokorukački. Onaj koji može da vam da slobodu može i da vam je uzme, umjesto da kaže neka tužioc radi shodno zakonu on mu daje slobodu da radi. Dalnja diskusija je suvišna.

ISTINA
Gost
ISTINA

Ziva istina. Dritan je morao sve to odmah da prijavi ili je istina ili laz nema treceg, to traze gradjani od nove “postene” Vlade

z d
Gost
z d

Neče Katnić razmijeniti mišljenje sa tobom nego će podnijeti krivičnu prijavu zbog lažnih objava i blaćenja ljudi!!!

007
Gost
007

A možda je on na tom famoznom spisku?

Garo
Gost
Garo

Bezbjednosni sektor koji vodi kvazicrnogorci i kvazipatriote koji “će zaštiti nacionalne interese” se prvi obrukaše, od Sinjajevine, preko Republike Crne Gore a evo i koordinator daje tužiocu savjet da ga slobodno radi svoj posao i da on nema ništa protiv?! Kakva sramna ekipa. Uvjerenja sam da će urednije nego prethodni popisivati ip adrese, no neka će, odmah moju tamo registrujte… Više »

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Dritane, kao sto se predstavljas za odgovornu osobu, zasto nijesi prijavijo organima, cim ti je nudjeno mito. Kasnis vec si se ogrijesijo o zakon CG. Molis gradjane na smirivanje tenzija. Vidis li da su te tenzije od kad si ti sklopijo pakt sa onom politikom sto negira CG. Ko je tu remetilacki faktor.

Lomi
Gost
Lomi

sklopijo – to govori o tebi , tvoje misljenje je totalno bezvrijedno.

Top
Gost
Top

Ne znam sta vama vise nije jasno?! Njemu je stvoren kompleks zbog Mila , i on bi zarad rusenja njega dozvolio propast drzave . Kod Dritana cilj opravdava sredstvo.

Nikkla
Gost
Nikkla

Kako mijenja teze. On mora da prijavi da mu je neko ponudio mito, tako zahtijeva krivicni zakon. Ovdje se ne radi o tome da li on to hoce ili nece vec on to mora da uradi inace onda on cini krivicno djelo.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Laži lažo da se veselimo!

Barba
Gost
Barba

Klokan

Njegoš
Gost
Njegoš

Da ima obraza podnio bi ostavku još juče! Aferu 21 milion u džep plus mjesečno po 3000€ za NErad ne mogu oprati ni ove kiše te padaju.

Edw
Gost
Edw

Jedan dan na vlasti i vec prva korupcionaska afera.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Nemaš što da dijeliš mišljenje no da kažeš ko ti je nudio milione i sigurno da ti nije stavio pare u čokoladu jer to je 42.000 novčanica po 500 eura i ne pozivaju sve građane da sačuvaju dostojanstvo već svoje odnosno vaše glasače ili su to provokatori iz dps

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

A ti mu moraš dati informacije!

SRK
Gost
SRK

Ti ćeš mu reći!

Krsto
Gost
Krsto

Moraces na kraju reci, folirantu, sta mislis o provokacijama vezanim za tzv slavlje. Sram te bilo.

Kotor
Gost
Kotor

Polako polako sa 4 mandata niko ne nudi 21 milion.

Opa
Gost
Opa

Kako postovanje mjera kad su vec svi prekrsili to na Salasu? Ministri, popovi, premijer, itd.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Da mu je neko ponudio 21€, dužan je da prijavi,
a ne 21 milion !
A ovo što ležerno poziva četnike na uzdržanost,
bolje da je s šešeljem i radikalima uša u koaliciju, nego s kim je!!

delboj
Gost
delboj

Sto nisi rekao na vrijeme nego mora Daka da te ofira?

Nina
Gost
Nina

Ovaj stvarno ne vidi potrebu da osudi desavanja po ulicama!Auh!Crno,ura,crno.Crnije ne moze bit.
Sad idu svi oni epiteti upuceni vasoj stranci,vama i vladi.
#nijemojavlada

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Što ima da dijeli razmišljanja sa katnićem neka mu kaže ko mu je to nudio te silne milione

Kum 1
Gost
Kum 1

Nemoj podijeliti razmišljanja već činjenice. Šta tu ima da se misli.

Send this to a friend