Politika

Abazović: Očekujem da Crna Gora večeras uđe u drugi krug

Dritan Abazović

Očekujem da Crna Gora večeras uđe u drugi krug ali da definitivno dobija novog predsjednika na radost svih onih koji žele promjene i da se konačno raskrsti sa politikama prošlosti, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

On je, nakon glasanja u Ulcinju, pozvao građane Crne Gore da obave svoju građansku dužnost i da to urade na miran i dostojanstven način.

„Ja sam javno podržao svog kolegu Aleksu Bečića. On je, od kandidata koji učestvuju u igri, neko ko najbolje može predstavljati Crnu Goru i prema međunarodnoj javnosti ali i prema sopstvenim građanima. Vrlo odgovoran čovjek koji je zaslužio da se njegova borba za boljitak Crne Gore kruniše predsjedničkim mjestom“, poručio je Abazović.

On je apelovao na građane da sve protekne u mirnoj i demokratskoj atmosferi i da se, kako je istakao, na kraju izbornoga dana svi radujemo.

„Treba da gradimo zajedničku budućnost i nezavisno od toga ko će  dobiti manje ili više glasova moramo svi da budemo posvećeni da Crna Gora ide naprijed i nadamo se da će ona biti prva naredna članica EU“, zaključio je Abazović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ole
Gost
Ole

👋👋👋👋👋👋👋

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

I ti si svohe završio!

Bakakaorambo
Gost
Bakakaorambo

Sada vidi koliku podršku imaš: ti i Demokrate ukupno 11%. Koliko je tvoje?

Vera
Gost
Vera

Ocekuj ti da konacno napustis fotelju, sve privilegije koje si nezasluzeno koristio I sjases sa crnogorskog naroda, izdajnice!!!

BBBB
Gost
BBBB

I ja očekujem da ti brzih dana uđeš u Spuž

Sanel
Gost
Sanel

Kome se ti naklonis taj se topi ka led

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

LAKU NOĆ Dtitane SANJAJ MILA DUKANOVIĆA .

Ultraviolet
Gost
Ultraviolet

Idite sad zajedno da izdajem suncobrane na Adu 🤣

Vuk
Gost
Vuk

E isto ste oba, svastocine, kako gazite preko ponosa, pljuvali ste jedan drugoga

Send this to a friend