Politika

Abazović: Ostanite kućama, svako nasilje ugrožava pobjedu i smjenu režima

Foto: Crno na bijelo

Lider koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović pozvao je građane da pobjedu opozicije na parlamentarnim izborima slave u svojim domovima.

“Svaki vid nasilja ili provokacija sa bilo cije strane, baca sjenku na izbornu pobjedu u kojoj je poražena korupcija i organizovani kriminal. Zato vas molim da se suzdržite od toga i slavite u svojim domovima na dostojanstven način”, napisao je Abazović  na Facebooku.

Kako je naglasio, kao nikada do sada, potrebno je sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad, kao i građansko biće Crne Gore.

“Ne dozvolite da svojom neodgovornošću ili preko ubačenih pojedinaca ugrozimo istorijsku pobjedu. Ovo je zemlja svih nas i zato čuvajmo jedni druge. Građanska Crna Gora nema alternativu! Sada nam treba mudrost, biće vremena za slavlje”, poručio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivo
Gost
Ivo

Kako se osjećaš slušajući četničke pjesme?
Što ti kažu kući?
Okreću li se u grobu preci?

sreten
Gost
sreten

nemojte ga zalit on ovo ne radi iz patriotizma…. ovakve stvari se rade sam za pare jer nijedan normalan coek ovo nece uradit…… znaci lova srbine brate dritante

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Nikad više 1918,!!!……zatrijet ćeš sekularnu Crnu Goru… Sram te bilo zar sa četnicima??

Unknown
Gost
Unknown

Abazovicu, nadam se da vidis u kakvu nas drzavu vodis, pitaj svoj narod jel mirno spavao sinoc, mozda ti neke stvari budu jasnije.

Kratka pamet
Gost
Kratka pamet

Abazović je na čelu koalicije koja ima građanski karakter a ne na čelu albanske manjinske stranke. Kad ćete jednom to da shvatite? Nisu Albanci glasali za istu pa njima i ne polaže račune.

Sanja L.
Gost
Sanja L.

Zao mi te Abazovicu…

Eto tako
Gost
Eto tako

Tako je Dritane, kući i mirno, dosta je bilo slavlja imamo puno neodgovornih i ubačenih pojedinaca

Volim Crnu Goru
Gost
Volim Crnu Goru

Balavac, sprdnjo i bruko Crne Gore! Ti si mi sad pa fin i tobože primiruješ narod! Sram te bilo!
Prodana dušo!!!!

sanja
Gost
sanja

samo se te slaži sa četničkom ideologijom, brzo će te progutati

Zoran
Gost
Zoran

Spavas li mirno Dritane ovo je sve na tvoj obraz

Rocky
Gost
Rocky

NEMA OKUPLJANJA NOVE PODGORIČKE SKUPŠTINE!!!! Da nam Pipun i Milači vode Obrazovanje i Odbranu? Zeznuo si se Dritane!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

e moj Dritane nemaš hrabrosti da precizno kažeš ko se ovako ponaša, čak su i u Tuzi išli, biće ovoga još i crnje, jer su očekivanja DF glasača potpuno drugačija od tvojih i ostalih članova koalicije, samo nemoj prebacivati na policiju i na DPS, jer se sinoć vidjelo da su to sve Amfilohijevi i Mandićevi glasači

Cetinje 1993
Gost
Cetinje 1993

Mozes da budes heroj Crne gore ili njen rusitelj, nije jos kasno Dritaneeeeeeee

Bobic
Gost
Bobic

Dragi Dritane…procitaj pricu o socijaldemokratama i kako su omogucili 1933 hitleru da iako u manjini bude u vlasti…i kada su ga ucvrstili i pomogli mu da izglasa u rajhstagu sve sto je trazio samo ih je odbacio i rekao im sada mi vise ne trebate i zabranio ih…ostatak istorije je poznat

Trol
Gost
Trol

Ne treba mu 1933, ima 2020 i sifuaciju u Budvi

oooo
Gost
oooo

A jadan ne bio znas li sta si uopste uradio??????????? Jesi li uopste svjestan s kim si usao u ovu prljavu rabotu? Kako ces braci, rodjacima i prijateljima pogledat u oci? Jesi li svjestan da jucerasnji dogadjaji u Pljevljima, Tuzima, Bijelom Polju, Podgorici idu tebi na dusu? Bruko od covjeka. Prodao si sebe, svoj narod i drzavu za male pare.

Crna Gora🇲🇪♥️
Gost
Crna Gora🇲🇪♥️

Vicu po starom aerodoromu ,,muslimana biti nece ! ”
Pa vi vidjite sto vam je cinjet ….

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Abazović je jedan klasičan primjer manipulacije.
Nešto kao Ekrem Jevrić (bez namjere vrijeđanja porodice Jevrić)

Miki
Gost
Miki

Kakva gradjanska crna gora vidis li da je ovo dzamahirija pravislavna i da ce te pojesti za dorucak !?!?

Snjeg
Gost
Snjeg

Ubaceni pojedinci sa stotinama zastava druge drzave i cetnickim pjesmama.Abazovicu to su price za malu djecu.Trebao si sinoc prosetati Budvom pa da vidis koliko je “ubacenih pojedinaca”.Jesu li i oni u Beogradu i Republici srpskoj ubaceni pojedinci.Prestanite i ti i Krivokapic da nas pravite budalama.Od juce se Crnogorci pravoslavne vjeroispovjesti ,Albanci i Muslimani ne osjecaju sigurno i prijatno u svojoj… Više »

Trol
Gost
Trol

Kroz Spuz su kruzile kolone sa srpskim zastavama i pucali su ko srecni i pjevali cetnicke pjesme… pjevalo se i od glave Zete do grada Spuza… ali dobar je i musliman kad treba vlast da se uzme…

RofZ
Gost
RofZ

DPS ubačio onoliku količinu zastava Srbije, kokardi… i ubačeni članovi DPSa pjevali o Kosovu, Srbiji. Ako je ono od juče ideja gradjanske države, daleko smo dogurali. DPS jeste naplaćivao mir jako skupo, ali mir nikad nije skup a URA ima priliku da donese i mir, a da i DPS i DF pošalje u opoziciju, samo nek tu priliku i iskoriste,… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Ajde ne lupaj

Boća
Gost
Boća

Sam neka formira Vladu, samo daleko od ovih lažova jer će ga prevesti žednog preko vode.Nije se juče rodio,zna ko koliko voli-želi nezavisnu CG.Neka ga DPSu svemu podrži glasovima,da sastavi Vladu,da postavi tužioce,sudije itd.Neka nepošteni odgovaraju,vrate novac,stanove i sve drugo, državi.Neka i odgovaraju pred zakonom a ima ih pojednako i u DPS i u DF a i još poneđe, samo… Više »

POJK
Gost
POJK

Bravo Abazoviću, samo jedan dio naroda zaslužuje jače posledične argumente. Neka znaju da imaju mogućnost da izgube sve ukoliko prave gluposti.

Statisticar
Gost
Statisticar

Ocekujem veoma brzi raspad ove 3 kolone u kojima je 19 stranaka

SaolinSerb
Gost
SaolinSerb

Ziveo Dritan, Srbi te vole !

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Srbi vole siptara aaaa?? E moj Abaze glavo usijana..
Jednom te prevare jer verujes na rijec
Drugog puta jer si dobar covek i mislis da se taj promijenio
Abazeeee treci put osedlaj samar i cekaj komandu!

CRNO GORKA
Gost
CRNO GORKA

Hahahha e koga vi volite Daleko Vam lijepa kuca.

Dragiša
Gost
Dragiša

juče su pretukli dva čovjeka u PV, islamske vjeroispovjesti. Bravo Srbi te vole, kao što su voljeli one u Srebrenici i Kosovu

Astal
Gost
Astal

Dok vam ne ispuni sta vam treba, a onda cete da ga opet nazivate siptarom i njegov narod vrijedjate. Znamo vas Srbi dobro, makar na ovim prostorima vas znamo!

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Tako je ! Nek ti Srbija sada vlada i Kosovom i Albanijom i svim mjestima gdje žive albanci i muslimani. Gledaj samo što učinje!

Send this to a friend