Politika

Abazović povodom godišnjice zločina u Štrpcima: Ratni zločini ne zastarijevaju

Abazović

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je da i nakon 28 godina od zločina u Štrpcima porodice nevino stradalih lica čekaju da pravda zakuca na vrata svih izvršioca i nalogodavaca tog zločina.

“Imamo obavezu prema dušama stradalih, njihovim porodicama, ali i ugledu države. Pitanje rasvjetljavanja ovog slučaja, kao i svih drugih nerasvijetljenih, je i pitanje savjesti nas kao pojedinaca koji se nalazimo na važnim pozicijama u zemlji”, kazao je Abazović.

On je istakao da ratni zločini ne zastarijevaju i da je zaokruživanje sudskog procesa u tom i svim drugim slučajevima neizostavan dio uočavanja sa prošlošću i civilnim žrtvama rata na ex-Yu prostorima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Big
Gost
Big

Ako rijeci pretvorite u djela i pravda bude zadovoljena i porodice zrtava nadju mir onda zasigurno imas moju podrsku .

Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Odvratan si koliko ti i tvoja priča da sve radiš u interesu države protiv koje činiš sve nebi li je ugasio i satro za sva vremena👎👎👎

Snjeg
Gost
Snjeg

Zlocin je zlocin Abazovicu .Zlocin 1918 nad Crnogorcima se takodje ne smije zaboraviti,a ti rece da te ne zanima 1918.Strpci su uzas koji se takodje ne smije zaboraviti.A ti formiras vladu sa osobama koje podrzavaju klerofasizam i cetnicku ideologiju.

Pomorac
Gost
Pomorac

A ko to ucinje Dritane?

delboj
Gost
delboj

A bogami, nemoj ti o tome. To je proslost kako ti rece. Bilo ’91, ’18, ’45…, bilo kad, bilo kome… To je nesto po cemu ti sad najvise gazis, vladajuci i surujuci sa onima koji su to uradili.

Bandit
Gost
Bandit

Iste te zločince si doveo na vlast !!!! Imali ste opciju više da sa dps udjete u igru dobili bi visoke funkcije i bili bi pametniji nebi ste se ovako brukali i gubili ugled u društvu i URA i Demokrate . Depes je zlo ako su najavi ali ako imaju jaku ucenu bili bi bolji.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Nema većega zla za Crnu Goru u parlamentu od parlamentarne većine .

Send this to a friend