Politika

Premijer: Sa kolegama u Srbiji ću razgovarati o maltretiranju poslanika na granici, ne treba da idemo putem reciprociteta

Premijer Dritan Abazović osudio je ponašanje Srbije u odnosu na poslanike Crne Gore, odnosno maltretiranje na granicama.

“Sa kolegama u Srbiji ću otvoriti i tu temu. Ne mislim da treba da idemo putem reciprociteta. To ne znači da treba da dozvolimo da nas neko ponižava, ali ne treba da se koristimo lošom praksom”, poručio je Abazović..

Reagovao je i na pitanje da li je to Otvoreni Balkan.

“Ne, to je zatvoreni Balkan. Otvoreni Balkan je kad nećete imati kontak sa policijom zemlje u koju ulazite”, istakao je Abazović.

Premijer ide u zvaničnu posjetu Srbiji 29.juna.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Right-wing MNE
Gost
Right-wing MNE

Reciprocity above all.

Pobro
Gost
Pobro

E Dritane i sa njima da pravimo Open Balkan.Nemoguća misija.dok su Vučić Vulin i ostala kompanija na vlasti u Srbiji nema sreće.

Dolores
Gost
Dolores

“…ne treba da idemo putem reciprociteta.”, reče Abazović, što znači da treba pustiti još da nas gaze dok ne izdahnemo. Je li ovaj čovjek premijer naše zemlje ili obični šarlatan? Zemlja koja pali državnu zastavu Crne Gore, koja montira svoju crkvu da potre našu, koja šalje novac predsjednicku grada da njime potkupljuje ljude, zemlja koja ne priznaje našu naciju, državu,… Više »

Cin cin
Gost
Cin cin

Treba da idemo putem reciprociteta

Ertugrul Beg.
Gost
Ertugrul Beg.

Mislim da te neće uzeti za ozbiljno

Loš
Gost
Loš

Misliš da zlonamerni Vučić ne može da te maltretira kada bi se formalno ukinule granice?Jednostavno ,ne pravi se državni savez sa Apsirdistanom

majda
Gost
majda

Proći će i njegova vladavina

Rade
Gost
Rade

Srecan mu put bio i eto im ga za vazda!

Zoram
Gost
Zoram

Proci ce

Send this to a friend