Politika

Abazović se oglasio: Naša posjeta Tajvanu građane neće koštati ni cent

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović na Fejsbuku je napisao da njegova posjeta Tajvanu poreske obveznike neće koštati ni cent.

” Sve detalje naše posjete su obezbjedili domaćini i hvala im na tome”, napisao je Abazović na Fejsbuk profilu.

Naime, medijska prašina podigla se nakon što je objavljeno da predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, poslanik Demokrata Danilo Šaranović i nezavisna poslanica Anka Vukićević borave u Tajvanu, borave u zemlji sa kojom Crna Gora nema diplomatske odnose. Sve je dodatno podgrijalo saopštenje Skupštine Crne Gore da nije dobijen zvaničan poziv za posjetu Tajvanu, zbog čega ni posjeta troje poslanika poslanika nije realizovana u organizaciji parlamenta.

<<<Abazović se Tajvancima predstavio kao poslanik Skupštine u koju ne ulazi<<<

Abazović se osvrnuo na neke medijske napise, te kazao  da je primitivno je reći da su došli da priznali Tajvan i time provociraju Kinu.

“Mi smo došli da čujemo kako su uspjeli i šta znači biti posvećen razvoju. Teza da opozicioni poslanici “ne rade”, a primaju platu”, je klasični populizam koji doživljava krah iz dana u dan. Radimo – i to punom parom – na svim poljima, i nećemo stati dok ne demokratizujemo i oslobodimo Crnu Goru. Poslanici smo na svakom koraku, u našoj zemlji i van nje. Poslanik je ustavna kategorija, a jos značajnije je što je naš legitimitet neupitan, za razliku od poslanika vlasti. Ali smo i njih, uprkos tome, takođe pozvali da se pridruže delegaciji”, istakao je lider GP URA.

On je napomenuo da su turisti iz Tajvana proteklih godina u značajnom broju posjetili Sloveniju i Hrvatsku.

“Radovaćemo se ukoliko budu krenuli i južnije, prema Crnoj Gori. Dajemo svoj skroman doprinos i tom pravcu”, napisao je on na Fejsbuku.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Građanin
Gost
Građanin

Abazdoviću, daješ vrlo skroman doprinos svemu čega se dovatiš. Ti da oslobodiš Crnu Goru možeš i treba samo od svog prisustva. Zato, ostani tamo i uživaj. I nemoj se vraćat.

Velimir
Gost
Velimir

U TVOM ULCINJU NI CENZUS NIJESI PROSA,
O CEMU TI I KOME SOLIS PAMET !?

Tivat
Gost
Tivat

Kravatari I df u panici glasaci ih procitali pa ce Il apstinirat il masovno prelaze kod bivseg spikera rtcg. Mada ce se I tamo usrecit

Ilija
Gost
Ilija

Koalicija prevare u muci, ne smije zucnut ,I prolongiraju ,pokusavaju do 2020 da glume opoziciju, ne bill tad se aktivirali ako zatreba ka pozitivna . Do tad nista jasno sem fraza I pljuvanja koalicioniih partnera s primorja ne smiju beknut. Uzeli glasove srba ovi ih provalili a ko ih je glasa sem srbi sto su aljeksa I bogdan no to… Više »

Domacin
Gost
Domacin

Ao sto je ovo.. Kad Abazovic i Becic imaju ovoliko neprijatelja, znaci da nesto dobro rade.. 🙂 🙂

Građanin
Gost
Građanin

A kako ne. Rade odlično, držeći se za rukice male. Samo se nešto brinem, mnogo mi nešto odaljava Dritangica a bez Aljaksice. Dako dobije pedalicu. Da nije naśa drugoga, daleko bilo, pu, pu.

Rasst
Gost
Rasst

Soros, Lgbt lobi, razni tajkuni po BD… ih, ne oskudijevaju Aljeksa i Dritan

Fandan
Gost
Fandan

Abazović ili je glup ili lud kad ako ne shvata da nanosi štetu CG time što, kao poslanik, ide u posjetu nekome koga jedna Kina ne priznaje, a Crna Gora nema diplomatske odnose. A ovo oko troškova je odavno tema kada su u pitanju Demokrate i URA, ali država ćuti iz nekog razloga.

Građanin
Gost
Građanin

A baš on brine. I za štetu a i za troškove. Uf.

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

kako si abaze da ne dodam rimu ma mze pozvao u tajvan i njih to jest dps kad je boravak organizovao neko na tajvanu valjda nijesu tebi dali slobodu izbora koliko ćeš i koga pozvati na dalek put dali su domaćini platili i prevoz do aerodroma u podgoricu ili ste to morali sami platitii kako da očekujemo turiste sa tajvana… Više »

Blok 5
Gost
Blok 5

Evo skoro je veci od ostalih

Gasin
Gost
Gasin

Hahaa, sad će i Aleksa tamo, da se i ona momcina poispravi. Da i on nedje bude makar jednak

Kobi
Gost
Kobi

Samo se drzite mape za nazad.

z d
Gost
z d

Neka ostanu tamo.

Savo Djurov
Gost
Savo Djurov

A dje medo Twitter igrac svih igraca, nesto ne smije lajat u zadnje vrijeme sem ove mrcove provaljene te se pokomatise a drze vlast zajedno, ne pominje ni vucica izgleda da mu je vojvoda zaprijetio da batali. Zecina lajava, nema toga za koga ne radi,al najvise za sebe. Ako ga vojvoda otkaci ka sto mirise jer medo je na sve… Više »

AminiC
Gost
AminiC

Ajde za sendvič. Živio DF, živjela slobodna Crna Gora!

Zoran 2006
Gost
Zoran 2006

Da nisi …….jevic?

Mario
Gost
Mario

dolje Srbija,cetnici i dogmate AminiC.

Piper
Gost
Piper

Milo je , znamo svi, al je zaduzio Crnu Goru za navijek, vlast svud uzima, protiv sam naravno ,za pravdu sam, al s vama I svima se milo sprda ajvani, pusti vas da se koprcnete pa vas spusti , sve vas kontrolise I ima I vas I nekog od lidera Df , svi ste prodani I glumatate ,fingirano lajete.isteka vam… Više »

il maestro
Gost
il maestro

Obično kad ovi naši političari neđe pođu i obećaju nam da nas neće koštati ni cent obično milioni dođu na naplatu

Siki
Gost
Siki

Bravo Abazovicu i Becicu. Ovi njihovi o narodnim parama vode unuke u Istambul da se upoznaju sa glumcima iz sapunica. Posle taj glumac pao u depresiju. Vi iz svog dzepa promovisete Crnu Goru.

Danko
Gost
Danko

S cijim parama crni siki? Soros,lgbt,..cus politicar olicenje loseg svoj euro da potrosi. Aj naspavsj se

VISITOR
Gost
VISITOR

Nemojte zuriti,ostanite malo duze.Niste dosli da uzmete vatre.A i mi da pocinemo.

Norvežanin
Gost
Norvežanin

Kako je po Gusinju i Plavu, kralju

Ufff
Gost
Ufff

A ovo je poslo sve u tri….

460
Gost
460

Nebih vas glasao, kad leba nebi imao.

Norvežanin
Gost
Norvežanin

Lažeš. Ako bi bili na vlasti, odmah bi im dao glas za posao. Kao što radiš i sada.

Siki
Gost
Siki

Blago partiji koju ti izbjegavas. Takvi ni u svojoj kuci ne bi uzeli sve glasove.

Ivana
Gost
Ivana

Mučite prevaranti 21-vog vijeka. Nije narod plitak kako vi mislite !!!

Nedim
Gost
Nedim

Koliko kosta milov sat?

Mario
Gost
Mario

vise nego tvoj obraz Nedim,kakve veze ima Milov sat sa “izletom”cetnicke druzine-govedo jedno.

Sabo djukic
Gost
Sabo djukic

Provaljeni do te mjere da ne mogu jadni ni lijevo ni desno. Nasklspali se para, a prve su od zna se koga s primorja uzeli. Za sve ih ima ko treba zato su poslusni inace koprcalo bi se to.

Send this to a friend