Politika

Abazović Spajiću: Ova istina ti je identična onoj o bankrotu Crne Gore, ista kao ona da nisi imao srpsko državljanstvo

Dritan Abazović/ Foto: Screenprint A plus

Pravo pitanje za građane Crne Gore je zašto se diže panika? Pravi se žrtva, hoće da uhapse gospodina Spajića. Ko hoće da uhapsi Spajića? Žao mi je što nije u studiju, ali ja mu sada kažem: Ova istina mu je ista, identična kao ona o bankrotu Crne Gore, kao o tome da nije imao srpsko državljanstvo, i ista matrica kao kad je Zdravko Krivokapić trebao da potpiše Temeljni ugovor kada je rekao da će da ga uhapse na podgoričkom aerodromu, poručio je odlazeći premijer Dritan Abazović gostujući u emisiji “Minula neđelja” na A plus televiziji.

<<<Spajić: Sa Do Kvonom sam se posljednji put sreo prošle godine, prevario je firmu u kojoj sam radio<<<

“Ako je želja većine građana da takvi vode državu, neka je srećno. Samo neka ne uvlače druge građane u to. Njega hoće neko da uhapsi!? Nisu ga ni saslušali. Nisu ni Koreanca. Možda Koreanac kaže ja prvi put vidim ovo, ne znam šta je to“, dodao je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
King Henry
Gost
King Henry

Ne no ces nas tii voditi…eo smo vidjeli dje si nas doveo.

Kum Žoržo
Gost
Kum Žoržo

Počistiće vas Milojko. U nedelju nećete znati šta vas je snašlo

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Da mi je da “pojdeš”.

Cako1
Gost
Cako1

Ko pravi uskoro drustvo Radu Milosevicu… Becicu okice i podmukli osmjeh sve govori da je nista osoba,bilo ko neka dodje na vlast samo da ovoga ne gledamo !!

Nikola
Gost
Nikola

Jednom nesoj i fukara zauvjek nesoj i fukara
Tvojim lažima, spletama, kriminalom, samo voljom, bahatošću…. sjutra plaćaš danak i otićeš zauvjek iz politike u Spuž
PINOKIO

Rade
Gost
Rade

Jedanaestog uvece svi ce biti mirni i ova tema ce biti nevazna.i ako je u zaru politicke borbe ali je previse.umjesto da cujemo sta sadrze politicki programi mi slisamo o do kvonu ko da je muzicka zvijezda.gluposti.

Joko
Gost
Joko

Jesi li to počeo da lelečeš?

Jul
Gost
Jul

Prvi put vjerujem Dritanu.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Tandrcak, tandrcak vreteno ….

👑🇲🇪
Gost
👑🇲🇪

Ako ćemo pravo, isti ste obojica !!! Samo mi je žao ovog naroda ,zaslijepljenog i zombiranog. Šta učinjeste ,i svaka vam čast ,uspjeli ste izludjet ovaj narod !!! Neka počne vikend. Laku noć !

Metotije
Gost
Metotije

Abazovic je visoko uzletio i samo je bilo pitanje kad ce politički pasti. Naivna i glupa taktika namjestaljka Spajicu srozala je i njega i URU i sve sto je cinio do sad!

Ringišpil
Gost
Ringišpil

Najrealnije je da ti i Ljajo u koaliciju primite Leposavića i Vukšića. Pipun i koljenica su benigne male mace za vas.

Realan
Gost
Realan

Abazoviću ideš u zatvor 100%. Nešto su ti se umirili članovi partije. Ne oglašavaju se. Samo Adžić izgovara gluposti, koje mu ti staviš u usta. Iznevjerio si ideju, sa kojom si pridobio dobar dio Crne Gore. Postao si neprijatelj svoje države, a za to mora da postoji razlog. Gospodin Ðukanović ti je ponudio još jednu šansu, za radi dobra Crne… Više »

Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪
Gost
Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪

Svaka časta 👏👏👏👏Saglasan sam skroz.Odličan komentar!

Neo
Gost
Neo

Nikad više dps 😎

Milos
Gost
Milos

A sta radi dritanga oce da vodi drzavu ka neki diktator a ne glasaju ga ni oni iz kuce 🤣

Marco
Gost
Marco

200 000 000€ koje dritan prikazuje kao suficit je zapravo novac koji je već trebao biti isplaćen građevinskim i drugim firmama kojima država (čitaj Dritan) duguje novac za pružene usluge evo ima 5-6 mjeseci. Sve sa ciljem da se novom premijeru (ko GOJ on bio) napravi problem već prvog radnog dana, jer će osim te sume morati da isplati i… Više »

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Što napravi Kudravi od drzave, čitava CG izgleda kao jedan srpski rialitishow ne zna se više ko koga …. treba što prije zavrsiti sa ovim čovjekom i da ode dje je zasluzio i 12.6 ne dati mu da pobjegne….

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Videces Tinu nedelju koje nova vlast!! Pes po svim procjenama preko 40% to sto si vladao vladao si!

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Smanji malo budi realan populizam kod crnogoraca prolazi samo ovo za sedam sati rada nije Spajiću dobro trebao je reći da uopšte neće raditi i da će dobijati te pare i još više njih bi glasalo za ES….

prika
Gost
prika

mozda ovaj kaze ovo a onaj ono, al ti si skupio jos 20 glasova, da ako se izborite ti i becic da sjednete u parlament, 2 poslanila su vam sve sto cete dobit, tako da obojica mozete da onjavite rat, ne mafiiji, nego sami sebi, i da se povucete iz politike

Ovaj radi zaDPS
Gost
Ovaj radi zaDPS

Ovo je najveci promasaj demokrata i becica.. aj becic je blago r…. ali cudi me da je koprivica dozvolio da skrene ovaj becic i udje u koaliciju sa ovim gubitnikom..

Milos
Gost
Milos

Ima da padnu ispod 10% jos ce konatar i ovi iz ure da im uzmu mjesta u skupstinu

Vratiste dps
Gost
Vratiste dps

Povuce u kanal demokrate, nevjerovatna greska Becica.. evonja isti ih sad necu glasat zbog ovoga a glasao sam ih od osnivanja.. ovaj ne bi cenzus prosao a sad ni demokrate nece imati preko 6 mandata i ovom poraju dati 2. Katastrofa sta uradi covjeknsjedeci na dvije stolice. Ali njemu je izgleda bitno da se namjestinon i bogdanovic i jos ovaj… Više »

Darija
Gost
Darija

Reljaksirano kupi prnje !

Stop open balka
Gost
Stop open balka

Opa bice svirke

Ovo je dno
Gost
Ovo je dno

Dritan je gooo skroz kraj nema dalje.
Saćeran je u ćošak.

Feniks CG
Gost
Feniks CG

Od vas dvojice (abazovic-spaic) gori je samo AV.

Sada12
Gost
Sada12

Diktatoru vrijeme je da se pakujes i ides. Ne smaraj nas vise 🤣

BU2
Gost
BU2

Brate Abaze falio si nam na zavrsnoj debati, suse se TE ruke pravde 😆 😂 🤣

Puma
Gost
Puma

Pinokijo je zavrsio isto kao i ti sto ti niko,nije dao 21 mili isto sto nisi radio za skljare isto sto nisi radi sverc cigara.

Send this to a friend