Politika

Abazović: U narednom periodu da svjedočimo ubrzanom napretku Zete

Dritan Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 8. februara, Dana opštine Zeta, predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Zete.

„Dozvolite da vam, u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, čestitam 8. februar – Dan opštine, sa željom da u narednom periodu svjedočimo ubrzanom napretku Zete. Vjerujem da je strateška okrenutost državne administracije stvaranju ekološki održivog društva, diversifikaciji privrede, realizaciji infrastrukturnih projekata i obogaćivanju turističke ponude, komplementarna vašoj viziji daljeg razvoja Opštine Zeta. Stoga, mišljenja sam da je, uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete”, naveo je Abazović.

Premijer u tehničkom mandatu poželio je građanima Zete da “osjete ekonomski i sveukupni boljitak”.

“U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Crna Gora na pravom putu, a građanke i građani Zete osjete ekonomski i sveukupni boljitak, još jednom, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine”, istakao je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravda
Gost
Pravda

Kao privatno lice da se interesuješ za Zetu mogu da razumijem. Kao funkcioner ne, jer nemaš mandat.

Tihana
Gost
Tihana

Ubrzanom napretku se sa tobom ne možemo nadati. Niti bilo kakvom napretku. Idi jadan više

Send this to a friend