Politika Izvršiće se i saslušanje Adžića, Konjevića, Krivokapića...

Abazović u petak pred Odborom za bezbjednost i odbranu

Abazović

Nastavak sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu zakazan je za petak. Na sjednici Odbora izvršiće se kontrolno saslušanje predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića kao i razriješenih ministara odbrane Raška Konjevića i vanjskih poslova Ranka Krivokapića, navodi se na sajtu Skupštine.

“Izvršiće se i saslušanje doskorašnjeg v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Sava Kentere, v.d. vrhovnog državnog tužioca Maje Jovanović, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i pomoćnika direktora Uprave policije Dejana Kneževića”, povodom aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru, sa posebnim osvrtom na pitanje o eventualnom švercu cigareta i oblasti međunarodne diplomatije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto tako
Gost
Eto tako

Dritane,vidis li da si puk’o jer si Srbima samo Albanac.Mogao si biti kralj,car ,vladat Crnom Gorom za navijek da si znao

Trile
Gost
Trile

E šta dozvoliste građani Crne Gore da vas ovaj bolesnik raznese po nacionalnom,vjerskim i socijalnom pitanju.Odradi savršen posao za Veliku Srbiju i Veliku Albaniju a mi naivni izgubismo državu smatrajući je kućom svih stanovnika.

Minja
Gost
Minja

Želja ce te bit da budes preśednik… baš želja… ali svako ima pravo da sanja štetočino

Buraz
Gost
Buraz

Kakav odbor ovaj mora u Spuz za kulturoloski genocid 40godina

Send this to a friend