Politika

Adrović: Petnjičani pokazali da cijene odnos DPS-a i Đukanovića prema njihovom gradu

Mehmed Adrović

Na lokalnim izborima građani Petnjice su većinskom podrškom listi naše partije iskazali poštovanje prema našem prethodnom radu i prema predsjedniku Đukanoviću, saopštio je Mehmed Adrović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Petnjica.

Podsjećanja radi, predsjednik Đukanović je, kazao je on, sve što je obećao tom gradu ispunio što su građani Petnjice cijenili i to nagradili podrškom politici naše partije kako na ovim tako i na svim prethodnim izborima.

Izborni rezultat je, ističe Adrović,  pokazao da je njihov program najrealnija i najbolja opcija za nastavak razvoja tog grada.

“Posebno nas raduje što ni odlazak pojedinih članova naše partije na druge liste nije pokolebao građane da nam daju ovako veliku podršku. Petnjičane nijesu mogli prevariti oni politički subjekti koji su obećavali brda i doline kako bi pridobili njihove glasove da vode naš grad stramputicom kao što danas vode Crnu Goru. Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori”, rekao je Adrović.

Ističe da nemaju vremena za slavlje već da moraju da nastave da razvijaju grad “kako bi se stvorili što bolji uslovi za život i ostanak građana u Petnjici”.

“Posebno sam ponosan što sam predsjednik Opštinskog odbora Petnjica koji čine vrijedni ljudi koji drže datu riječ. Ovu priliku koristim da se posebno zahvalim predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću bez koga svi naši uspjesi i dobijanje statusa opštine, ne bi bili mogući”, zaključio je Adrović.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
BokeljLimenkaVitoUSAOnajkojizna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

E narednih vam 30g tako dps pomagao kao do sad

Limenka
Gost
Limenka

Vazda vam DPS vladao i napredovali kao i protekla 30 god.

Vito
Gost
Vito

Kojem gradu? Hahahaha

USA
Gost
USA

44,96 Odsto gradjana glasalo a dje je ovaj ostatak adrovicu ? Od ljepote petnjice pobego kud ko mili moj !! Ja mislim da je od ovih 44,96 odsto ostalih u petnjici njih makar 20 posto u nekoj stranci hehehe jer samo tu mogu nešto zaradit .

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Koliko vam je dobro i lijepo od te ljubavi vidi se po tome što se potpuno raseliste,pa vam i to izgleda nije dovoljno negio hoćete da vas dokusure.

Send this to a friend