Politika

Albanska Alternativa: DPS Tuzi pokazao da je protiv opštine

Tuzi

Opštinski odbor DPS-a Tuzi nastavlja sa svojom starom navikom, to jest podjelama. Zadnjom izjavom i bojkotom svečane sjednice, kada se obilježava Dan ppštine javno su pokazali da imaju posebnu logiku, i da su protiv opštine Tuzi, kazali su Albanskoj Alternativi.

<<<Kajošević: Dan opštine Tuzi nije trebalo mijenjati<<<

“Javno su pokazali da su protiv premijera Markovića, koji je povodom praznika primio rukovotsvo i čestitao Dan opštine, da su protiv Vlade koja je na osnovu zakona, dalasaglasnost da dan opštine bude 1. septembar, kada su Tuzi postali punopravna opština na osnovu zakona koji je Vlada usvojila”, navode u AA.

Kako su dodali, DPS je pokazao da su protiv ministarke Suzane Pribilović, koja je zajedno sa drugim zvaničnicima uveličavala svečanu sjednicu povodom Dana Opštine Tuzi.

“Pokazali da su i protiv predsjednika Mila Đukanovića, predsjednika Skupštine Ivana Brajovića, i gotovo svih iskrenih albanskih najviših zvaničnika iz regiona koji su poslali telegrame! Jako nam je žao što mladi političari DPS-a Tuzi potpisuju ovakve izjave, pripremljene od njihovih mentora, koji  su svojim činom dotakli dno, a pogotovo stavom o antifašizmu. Svima je paznato da su isti oni koji su svojim djelovanjem i podjelama na razne načine, koje su proizvele u Malesiju zadnjih nekoliko godina, građani 3. marta su njih zajedno sa njihovim poslušnicima poslali gdje im je mjesto”, poručuju u AA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sega Dinosa
Gost
Sega Dinosa

Dzabe vam sve,sledeci izbora nece vam biti Dijaspore pa će se vidjeti gde ste i sta ste draga gospodo na čelu sa Nik Djeljosajem

Tuski meraklija
Gost
Tuski meraklija

Kao prvo laz je da je bilo 1000 ljudi na koncert,kao drugi ovo je demokratija svako ima pravo da razmišlja svojom glavom,Vecina Gradjana Tuzi je bojkotovalo dan Opstine Tuzi,Kao Trece aktuelna Vlast se samo bavi DPS nista konkretno nije napravila za gradjane ovog mjesta,zato se boje da će gradjani kazniti na prve izbore koji će biti u nasoj lijepoj Opstini..

Marko996
Gost
Marko996

Niste je trebali nikad ni dobijat

Mikkkelii
Gost
Mikkkelii

A sta pricate neistinu sram vas bilo,pricali ste po Tuzima da dolazi Milo i Dusko kako bi pokupili naroda

Sale
Gost
Sale

Tamo nema vise ni DPS-a ni Crne Gore

Send this to a friend